Kriv bivši dečko?

OBITELJSKA TRAGEDIJA Nasmrt izbodena unuka Morgana Freemana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je policija pronašla 33-godišnjakinju iznad nje je stajao njezin bivši dečko koji je, kako pišu svjetski mediji, vrištao i govorio nepovezano.

E'Dena Hines, unuka glumca Morgana Freemana, na smrt je izbodena na pločniku na Manhattanu, a glavni osumnjičenik je njezin bivši dečko Lamar Davenport.

Pogledaj i ovo Morgan Freeman i Margot Robbie - 1 Postoji logično objašnjenje Morgan Freeman već godinama stalno nosi samo jednu rukavicu, a mnogi još ne znaju točan razlog tome, pa ih je zabrinula njegova pojava na Oscarima

Mlada je žena izbodena nekoliko puta na pločniku u ranim jutarnjim satima, izvijestila je policija, i to ispred vlastitog doma, piše New York Post. Kada je policija pronašla 33-godišnjakinju iznad nje je stajao njezin bivši dečko koji je, kako pišu svjetski mediji, vrištao i govorio nepovezano.

'Rodio se Isus Krist', a nije stao ni nakon što je E'Dena izdahnula pa je vrištao 'Vragovi izađite', prenose svjetski mediji.

'Još pokušavam shvatiti što se dogodilo. Trenutačno se borim između mržnje i ljubavi prema njemu, a srce mi je slomljeno zbog toga što je učinio E'Deni', rekao je Ray, Lamarov prijatelj.

Lamar je policiji već poznat po uzimanju raznih droga, pa pretpostavljaju da je tijekom zločina bio pod utjecajem kokaina.

Iako nije bila njegova biološka unuka, bila je unuka njegove prve supruge, a Morgan Freeman bio je djevojci poput djeda cijeli život i smatrao ju je svojom unukom.

'Svijet nikada neće upoznati njezin talent i koliko je imala za ponuditi. Obitelj i prijatelji imali su sreću što su je mogli upoznati kao osobu. Njezina će zvijezda zauvijek sjati u našim srcima, mislima i molitvama. Neka počiva u miru', izjavio je glumac nakon tužne vijesti.

Muškarac osumnjičen za smrt mlade žene priveden je i poslan na psihijatrijsko vještačenje, a motivi ovog zločina još nisu razjašnjeni. Nakon što su Edenu prevezli u bolnicu, liječnici su samo mogli proglasiti smrt.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene