Hit serija

'Stella': Ove nedjelje ne propustite 'Čaroliju'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove nedjelje neočekivani događaji u životu junaka ´Stelle´ donijet će uzbudljive nove zaplete, a kao i do sada plesa i pjesme neće nedostajati.

Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, Kikin i Orsatov odnos napokon je krenuo u smjeru koji on želi. Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove glazbene gošće u ´Stellu´ pomrsit će mu planove.

>> Kika iz 'Stelle' otkrila: 'Mama je plakala odmah nakon prve epizode!'

Atraktivna glumica Barbara Ban (Tamara Garbajs) očito nema samo plemenitu namjeru da pomogne mladim nadama, a njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Kika sve teže podnosi Gavranovu prisutnost i odlučuje mu sasuti u lice sve što ga ide. U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kad incident završava fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje…

Pogledaj i ovo showbuzz Hit serija 'Stella': Otkrivaju se zamršeni odnosi između glavnih likova!

U šestoj epizodi ´Stelle´ Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kad im otkrije pravi razlog dolaska. Isprva skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutarnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju.

Nera otkriva Jasmini da ponovno imaju manjak u blagajni, i svoju sumnju na Franjinu umiješanost, što dodatno pogađa ionako nesretnu Jasminu. Čini se kako joj je Jasmini jedina svijetla točka u životu Kristijan, koji joj pjesmom izjavljuje iskrenu ljubav.

Da je ljubav oduvijek bila najjača inspiracija za glazbu potvrdit će nova epizoda glazbeno–dramskog spektakla ´Stella´ koja svojim gledateljima donosi ´Čaroliju´, prekrasnu skladbu koju je, nadahnut Jasminom i ljubavlju prema njoj, napisao Kristijan.

Ne propustite nova uzbuđenja, neočekivane obrate te još više glazbe i plesa u ´Stelli, ove nedjelje u 20.05 sati!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene