U prozirnom izdanju

Srpska starleta ponosno prošetala novu bombastičnu stražnjicu: "Stavila sam 420 kubika u svaku stranu!"

Maja Marinković Maja Marinković M.P./ATAImages/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Marinković Maja Marinković Maja Marinković Maja Marinković - 1 Maja Marinković - 2 Maja Marinković Maja Marinković - 3 Maja Marinković - 4 Maja Marinković Maja Marinković - 5 +20 Maja Marinković - 6 Galerija

Maja Marinković pojavila se u javnosti prvi put nakon što je povećala stražnjicu.

Srpska reality zvijezda Maja Marinković proslavila se u showu "Zadruga", a poznata je po raskalašenom ponašanju i brojnim estetskim zahvatima.

Zadnji zahvat kojem se podvrgnula bio je povećanje stražnjice, a rezultate je premijerno pokazala u showu Ami G.

Maja je na snimanje došla u prozirnom i uskom kombinezonu s uzorkom leoparda, ispod koje se vidjelo njezino donje rublje i koji je savršeno istaknuo njezinu novu bombastičnu stražnjicu.

"Osjećam se zaista dobro, s obzirom na to da je tek svježe. Konačno se završilo sve što se trebalo završiti. Sad sam još natečena, a ležala sam 48 sati na trbuhu. Splasnut će to i bit će sve super", kazala je Maja okupljenim novinarima, piše Kurir.

"Stavila sam 420 kubika u stražnjicu, u svaku stranu", pohvalila se.

Maja je već ranije povećala grudi i usne, a operirala je i nos te je bila i na zahvatu koji se zove mačje oči.

Poznato je i da sve te operacije financira njezin otac Radomir Marinković Taki koji na svojoj nasljednici ne štedi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri +26 Damir Tomljanović Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, no poznato je čime je izluđuje!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović Zanimljivosti Ovo je pjesma srpske folk-zvijezde koja u rasprodanim arenama izazove najveću reakciju i s njom je svi pjevaju u isti glas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene