zaljubljeni do ušiju!

Sonja Kovač otkrila je li odredila datum vjenčanja nakon što su pale zaruke, novom fotkom je oduševila sve

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač javila se s Maldiva te je objavila fotku na kojoj se ljubi sa svojim zaručnikom, a pratitelje je pitala što misle kada će pred oltar.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač uživa na Maldivima, gdje ju je zaprosio njezin dečko Goran Mandić, a sada je objavila fotografiju na kojoj se ljube.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

"Svi: “Imate li datum?” Mi: “Poznavajući nas za 10 godina!”. Što vi mislite? Koliko nam dajete?", napisala je u opisu fotke aludirajući na datum vjenčanja.

"Predivna fotkica, puna ljubavi", "Ljubav je u zraku", "Savršeni ste", "Koju ćeš vjenčanicu nositi za svadbu", "U vezi 16, zaručeni 6, pomalo", "Predivan ste par", "Godinu dana", "Imate svo vrijeme na svijetu", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec Mirjana Majurec Mirjana Majurec +9 Mirjana Majurec Celebrity Mirjana Majurec se s karcinomom borila više od 10 godina, htjela se vratiti glumi, no bolest ju je triput spriječila

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Heming i Bruce Willis Emma Heming i Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis +8 Bruce Willis Celebrity Prijatelji otkrili kako se supruga Brucea Willisa nosi s njegovom dijagnozom, poznato je i tko joj pomaže u teškim trenucima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene