teške optužbe

Bosanski pjevač suočen s optužbama bivše ljubavnice: "Šamarao me i ugrizao. Onda me bacio na zemlju..."

Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Halid Muslimović (Foto: Screenshot) screenshot 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Halid Muslimović (Foto: Screenshot) +0 Halid Muslimović (Foto: Screenshot) Galerija

Bivša ljubavnica bosanskog pjevača Halida Muslimovića iznijela je teške optužbe protiv njega.

Sonja Bašić, samohrana majka i bivša ljubavnica popularnog bosanskohercegovačkog pjevača Halida Muslimovića optužila ga je za niz nedjela. Naime, nakon što ju je obljubio i od nje emotivnom ucjenom iznudio 400.000 dolara - počeo ju je tući. 

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) Pod istim krovom Moćnu ženu varao je s kućnom pomoćnicom, a obje su istovremeno nosile njegovu djecu

Australski mediji raspisali su se o slučaju te tvrde da je Sonja Halida upoznala na jednom od njegovih koncerata u Melbourneu 2015., a ubrzo je planula strastvena ljubav i seksualna afera. 

Navodno su tri godine ljubovali i putovali po svijetu i Australiji, a onda je pjevač od Sonje počeo tražiti novac kako bi oživio svoju glazbenu karijeru koja je sve više i više zamirala. 

"Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem", rekla je i dodala da mu je novac slala Western Unionom te tvrdi da mu je u tri godine dala oko 400 tisuća dolara. Kada je shvatila da joj Muslimović neće vratiti novac, došla je u Bosnu i Hercegovinu obračunati se s njim.

"Udario mi je šamar u lice. U toj fazi počela sam gubiti svijest, a potom me zgrabio za ruku i ugrizao. Onda me bacio na zemlju", kaže i naziva pjevača čudovištem koje joj je uništilo život. Zbog novca koji mu je dala zapala je i u dugove.

Bašić kaže da je policija pjevača optužila za napad i ugrožavanje života, a on se pak od svega brani i negira sve optužbe. 

"Poslije suda ću reći sve što imam. Ali, sada kažem samo ovo: To je laž, manipulacija i ucjena. Čekat ćemo da sud završi svoje. Još nešto, nitko od medija i novinara nije pokušao saznati tko je ta žena, čime se bavila, šta je radila. Ovo što se ona predstavlja nekim drugim imenom, kao zbog obitelji, jako je dobro poznata u Australiji po nekim drugim stvarima. Provjerite je li imala problema sa zakonom tamo" poručio je Muslimović, dodavši da se Sonjine tvrdnje ne poklapaju, piše Dnevni Avaz. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Toše Proeski (Foto: AFP) +0 Toše Proeski (Foto: AFP) Celebrity Bila je najveća ljubav tragično preminulog pjevača, ali njegov grob danas rijetko posjećuje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene