Godinama plaćao pobačaje

Šokantno priznanje bivše NBA zvijezde: "Bio sam sa 6 djevojaka tjedno, bivša me zatekla u orgijama''

Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom i Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Profimedia) Lamar Odom (Foto: Getty Images) Lamar Odom (Foto: Getty Images) +0 Lamar Odom (Foto: Profimedia) Galerija

Lamar Odom plijeni pažnju biografskom knjigom "From Darkness To Light", u kojoj je otkrio brojne skrivene tajne obitelji Kardashian - Jenner.

Dugoiščekivani memoari bivšeg NBA košarkaša Lamara Odoma, bivšeg supruga Khloe Kardashian, podigli su veliku prašinu u javnosti nakon što su u njima otkrivene dosad skrivene tajne najslavnijeg reality klana na svijetu.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Jedna od šokantnih i neočekivanih informacija jest ta da je Khloe fizički nasrnula na jednu od striptizeta s kojima ju je Lamar varao, i to u hotelu Roosevelt 2012. godine, gdje je konzumirao kokain i marihuanu. Naime, 39-godišnjak je otkrio kako se jedne večeri zabavljao s više djevojaka, točnije kako su gole djevojke bile posvuda oko njega, kada su ga u jednom trenutku iznenadile tadašnja supruga Khloe i njezina majka Kris Jenner, zajedno sa svojim tjelesnim čuvarima.

"Otvorila je vrata i udarila prvu djevojku koju je vidjela", izjavio je Lamar i dodao kako je doslovno pretukla drugu djevojku koja joj se pokušala suprostaviti. Kris je vrištala, a jedan od tjelesnih čuvara pokušao ju je razdvojiti od striptizete.

Lamar se prisjetio i kako mu je Khloe naredila da spremi stvari, a da su ljudi iz osiguranja očistili sobu od svih tragova droge. To nije bio prvi takav incident u kojem je Khloe fizički napala jednu od suprugovih ljubavnica.

Naime, bila je optužena za pokušaj napada na Polinu Polonsky nakon što ju je uhvatila s Lamarom u Vagabond Innu 2013. godine. Par je iste godine prekinuo, ali razvodna parnica nije završena jer je Lamar gotovo umro od posljedica predoziranja u jednom bordelu u Nevadi 2015. godine. Za vrijeme oporavka Khloe je odlučila biti uz njega. Ipak, zahtjev za razvod braka predala je ponovno 2016. godine te je tada i finaliziran.

Lamar se s ovisnošću borio dugi niz godina i konzumirao je drogu cijelo vrijeme provedeno s Khloe u braku, što je od nje skrivao.

"Postao sam pravi profesionalac što se toga tiče. Nitko ne bi želio da mu žena zna kako šmrče kokain i seksa se s drugim ženama", izjavio je.

Ipak, Khloe ga je otkrila i izbacila iz zajedničkog doma nakon svađe tijekom koje je on bio pod utjecajem kokaina i ecstasyja te joj je tom prilikom čak prijetio i kako će je ubiti.

U knjizi taj incident naziva postupkom zbog kojeg najviše žali.

"Poprilično sam siguran kako me se bojala tada. Kada danas razmišljam o tome, ne mogu vjerovati da sam tu kraljicu tako tretirao. Brinula se o meni. Imao sam sve što sam trebao i želio. Bio sam dobar i u košarci, čak mi se sviđalo biti dijelom medijskog cirkusa oko klana Kardashian", kaje se Lamar.

Priznao je i kako se nikad nije ispričao Khloe i njezinoj obitelji te da im duguje veliku ispriku.

Danas, nakon što je proveo neko vrijeme u klinikama za odvikavanje, još uvijek povremeno pije i konzumira marihuanu jer ga to navodno smiruje i pomaže s anksioznošću. Osim što je bio ovisan o opojnim sredstvima i alkoholu, Lamar je bio ovisan i o seksu te je priznao kako je spavao s više od 2 tisuće žena

Priznao je da je ljubovao s pet do šest žena tjedno, zaštitu tijekom seksa uglavnom nije koristio, pa je godinama financirao njihove pobačaje.

''Žene sam koristio kao bijeg od svojih problema'', otkrio je.

Unatoč svim navodima i strahovanjima od otkrivanja obiteljskih tajni, nitko od Kardashiana zasad nije poželio komentirati Lamarovu knjigu i njezin sadržaj.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 1 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 4 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 3 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 5 +0 Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) - 2 Celebrity Dražen Zečić radi ono što neki njegovi kolege ne bi ni u ludilu: "Već dugo živim kako ne želim..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene