Bezvremenska ljepotica

Bomba je bila i ostala: Fotkom podsjetila kako je izgledala 80-ih godina, nije se puno promijenila

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara u kućnoj karanteni prisjeća se nekih prošlih vremena, a nakon što je fanove podsjetila na TV emisiju koju je vodila, pokazala je i kako je izgledala 80-ih godina.

Latino ljepotica Sofia Vergara prije nekoliko se dana na Instagramu prisjetila nekih drugih vremena dok je radila kao TV voditeljica, a danas slavna glumica očito je obožavala žutu boju i takve kupaće kostime.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Objavila je novu fotografiju u žutom badiću te istaknula kako je snimljena 80-ih godina u Kolumbiji. Brojni obožavatelji istaknuli su da se nimalo nije promijenila te da je jednako lijepa i danas.

47-godišnja glumica u samoizolaciji je odlučila obožavatelje počastiti detaljima iz svoje prošlosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt The 80’s Colombia❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Vergara je danas u braku s Joeom Manganiellom, koji je nedavno priznao kako mu je bilo neugodno i upoznati se sa Sofijom jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. Upoznali su se 2014. godine, vjenčali godinu kasnije, a danas su jedan od omiljenih holivudskih parova.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene