"Šališ se?!"

Sofia Vergara u badiću koji nije uspio obuzdati njezine raskošne obline obožavatelje bacila u trans, a jednoj se stvari nitko ne može načuditi!

Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara - 3 Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 4 +0 Sofia Vergara - 3 Galerija

Sofia Vergara na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima se pohvalila raskošnim oblinama u kupaćem kostimu sa seksi izrezima.

Kolumbijska glumica Sofia Vergara slovi kao jedna od najseksi žena svijeta, a laskavu titulu opravdala je i svojim novim fotografijama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara Kakvi su vaši dojmovi? Serija za koju navijate da vam se beskrajno svidi, ali potencijalno odlična priča pada u drugi plan zbog naivne glume

Sofia je pozirala u seksi badiću leopard uzorka s velikim izrezima na leđima, dekolteu i bočnim stranama bedara, koji nije uspio obuzdati njezine raskošne obline, pa je tako ponosno pokazala polugolu stražnjicu i dio grudi.

Prozori su njezine obožavatelje ostavili u čudu, posebice zbog činjenice da će Sofia ovog srpnja napuniti okruglih 50 godina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

"Šališ se?!" među prvima je komentirala fotke glumica Sarah Hyland, koja je s Vergarom glumila u seriji "Moderna obitelj". Slično su reagirali i brojni Sofijini obožavatelji koji su je, uz komplimente na račun izgleda, obasuli i stotinama tisuća lajkova.

Sofia često na Instagramu dijeli svoje stare golišave fotke iz 80-ih i 90-ih kada je radila kao model za kupaće kostime, a očigledno bi se tome mogla baviti i danas.

Zanimljivo je da se Vergara za svoju zadnju ulogu morala poružnjeti, a utjelovila je zloglasnu kolumbijsku kraljicu kartela Griseldu Blanco u miniseriji "Griselda" koja bi trebala stići na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 4 Iva Grgurić - 1 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 5 +6 Iva Grgurić - 6 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srpskom realityju pohvalila se novim grudima, no prizor je neke zgrozio: "A joj…"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Baker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 2 +8 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Celebrity Isplivao video s vjenčanja koje nitko nije očekivao, a zbog scena za odrasle svi su van sebe: "Kako ju nije sram to izvoditi?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene