Što vi mislite?

Najplaćenija glumica objavila fotku iz 80-ih godina i ostavila fanove u čudu: "Danas izgledaš puno mlađe"

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Screenshot) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Galerija

Sofia Vergara objavila je fotografiju iz 80-ih snimljenu na jednom karnevalu.

Jedna od najplaćenijih televizijskih glumica današnjice, latino ljepotica Sofia Vergara vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje sa svojim obožavateljima dijeli svoju svakodnevnicu ali se i vrlo često vraća u neke stare dane.

Pogledaj i ovo Demi Moore (Foto: Getty Images) Povratak u prošlost Prekrasna danas i nekad: Pogledajte kako je slavna glumica izgledala prije davnih 40 godina

Dosad je uglavnom objavljivala vlastite fotografije iz 90-ih godina koje su kod njezinih obožavatelja izazvale čuđenje koliko se zapravo malo promijenila od tada.

Posljednja fotka koju je 47-godišnja glumica objavila je nešto starija, nastala u 80-im godinama i prikazuje Sofiju kako pozira u zelenom karnevalskom kostimu. Već kao tinejdžerica Sofia je bilo iznimno fotogenična i kamera ju je voljela, čak i u karnevalskom izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

"Uvijek diva", "Wow, s vremenom si postala još ljepša", "Kakva ljepotica", "Danas izgledaš puno mlađe nego tada", "Kakav pogled, da se barem možemo vratiti u prošla vremena", poručili su joj obožavatelji i zamolili je da objavljuje više fotki iz tog razdoblja.

Sofia danas živi u Miamiju, gdje se doselila iz rodne joj Kolumbije, u kojoj je isprva radila kao manekenka, a glumačku je karijeru tek kasnije uspješno ostvarila. Dosad je bila nominirana za četiri nagrade Emmy i četiri Zlatna globusa.

U sretnom je braku s 41-godišnjim kolegom Joem Manganiellom, kojeg najbolje poznajemo kao jednog od stripera iz filma "Čarobni Mike".

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Archie (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Otkrivene skrivene poruke Meghan i Harryja upućene sinu Archieju, stručnjaci su sve dešifrirali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene