"dvije izuzetne žene"

Snježana Schillinger i Borna Kotromanić pokazale kako su iskoristile sunčani dan: "Radite li i vi isto kada se idete naći sa ženskim društvom?"

Borna Kotromanić i Snježana Schillinger - 1 Borna Kotromanić i Snježana Schillinger - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić i Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 8 Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Schillinger - 2 +19 Snježana Schillinger - 2 Galerija

Snježana Schillinger pohvalila se kavom s Bornom Kotromanić pa u videu pokazala pratiteljima kako su se odjenule.

Poduzetnica Snježana Schillinger objavila je na svom Instagram profilu video u kojem je pokazala kako se našla na kavi u centru grada s prijateljicom Bornom Kotromanić.

Snježana je u samom početku videa objasnila pratiteljima kako je na kosu stavila krivi preparat, a Borna ju je utješila rečenicom kako se i to isto njoj nekad dogodi.

"Ja sam se jutros sredila i stavila sam neki krivi proizvod na kosu jer sam bila uzbuđena što se idem naći s tobom", rekla je Snježana.

"I ja isto, u ovakvom izdanju za trač ponedjeljkom svijet još nije vidio", nadovezala se Borna.

"Da sam single i da sam se išla naći s frajerom ne bih to napravila", poručila je Snježana.

Zatim se Borna prošetala i pokazala svoju žutu kombinaciju. Odjenula je kratke hlačice i prsluk i pokazala svoje zgodne noge. Kosu je svezala u niski rep, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

Nakon nje svoje izdanje pokazala je i Snježana, prošetala je u trapericama na koje je kombinirala bijelu bluzu i kožnu jaknu, a na nogama je imala tamnoplave salonke. 

Snježana je ispod svog videa napisala: "Imamo pitanje za žene, radite li i Vi isto to kada se idete naći sa ženskim drustvom?".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Dvije izuzetne žene", "Baš ste super obadvije", "Idealan ženski par", "Outfiti za 10", pisali su im pratitelji.

"Nema koga nismo istračale", napisala je Borna ispod niza fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene