Nema granicu...

Pokazala je lice nakon četvrte korekcije kod kirurga, a fotke govore više od riječi: "Užasno je boljelo"

Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon Osbourne (Foto: Getty Images) Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) +0 Sharon i Ozzy Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Sharon Osbourne ne može se pomiriti sa starenjem, pa se svako malo podvrgava novim plastičnim operacijama.

Supruga proslavljenog glazbenika Ozzyja Osbournea, Sharon, već godinama nalazi se pod povećalom javnosti, a od obožavateljice svog supruga postala je i sama poduzetnica i ikona popularne kulture koja se često smatra i autoritetom za pitanja suvremene glazbene industrije. 

Pogledaj i ovo Sharon i Ozzy Osbourne Nakon toliko godina Pričala je da su ona i suprug bili rijetko intimni, ali ove fotke govore da iskrice među njima još uvijek postoje!

Danas 67-godišnja Sharon možda ima sve što poželi, ali sudeći po nekim njezinim postupcima, nedostaje joj samopouzdanja. Naime, stalno se podvrgava plastičnim operacijama, a nedavno je pokazala i rezultate svog četvrtog faceliftinga, tj. zatezanja kože lica. 

Iako ova vremešna dama već ima mnogo iskustva s odlascima kod estetskih kirurga, čini se da i sama zna kako je ovom posljednjom velikom operacijom malo pretjerala. Naime, lice joj sada izgleda podbuhlo i naotečeno, a priznala je i kako je bila u užasnim bolovima nakon operativnog zahvata. 

Navodno je svojoj kćeri Kelly, još omamljena od narkoze, promumljala riječi "Pomozi mi", jer nije više mogla trpjeti užasne bolove koje je osjećala. 

Sharon je 2013. u svojim memoarima napisala kako se više nikada neće operirati, no očito nije uspjela održati obećanje samoj sebi. Tijekom godina je obavila liposukciju, četiri zatezanja lica, podizanje očnih vijeđa, korekciju trbušnih mišića, koristila je i botoks i filere, a podigla je te smanjila i grudi. 

Iako je znatan iznos uložila u izgled svojeg dekoltea, na kraju je 2012. odlučila obje dojke odstraniti, jer su joj liječnici rekli da ima veliki rizik od razvijanja raka dojke. Zanimoljivo je kako se Sharon podvrgla i estetskoj operaciji vagine. 

"Ne postoji mnogo stvari koje nisam podigla, rezala, zategla, ogulila ili laserski ozračila", rekla je jendom prilikom Sharon kako piše Daily Mail. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene