Priprema show!

Legendarni Shaquille O'Neal stigao u Hrvatsku, spreman je za spektakularni nastup na Zrću!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaquille O'Neal stigao je u Hrvatsku poslom. Večeras će nastupiti na Zrću.

U Hrvatsku je poslom stigao i bivši NBA košarkaš Shaquille O'Neal. Sletio je u zračnu luku Zadar, gdje je stigao s jednog od najvećih glazbenih festivala na svijetu – Tommorowlanda u Belgiji.

Pogledaj i ovo Shaquille O'Neal - 2 Prozvao se O'Nealović! DJ Diesel a.k.a. Shaquile O'Neal podigao na noge tisuće partijanera u Malinskoj: "Sjajna je stvar što ljudi ovdje znaju tko sam ja"

Naime, Shaquille O'Neal večeras će nastupiti kao DJ na Zrću.

Kažu i da je on najveći DJ na svijetu, visok čak 216 centimetara. Noćas će za DJ pult stati nešto prije 2 sata.

Kako je jednom prilikom izjavio, glazbom se bavi još od 1986. godine, a surađivao je i s legendarnim reperom Biggiejem Smallsom, poznatim kao The Notorious B.I.G. Svoju prvu pjesmu izdao je 2015. godine, a danas surađuje i s glazbenikom Diplom.

Legendarni sportaš prilikom dolaska u zadarsku zračnu luku dijelo je autograme obožavateljima. Shaquille se osim sportom i glazbom, u karijeri okušao i u glumi, pa se tako sa svojom izvedbom našao na IMBD-ovoj listi 100 najgorih. Naime, pojavio se u filmu iz 1996. godine ''Kazaam'' u glavnoj ulozi, koja ga baš i nije proslavila, ali kasnije je prihvaćao i druge uloge.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Salma Hayek (Foto: Mario Jurič, Nova TV) Celebrity Uhvaćeni! Holivudski zavodnik i jedna od naljepših glumica u Splitu se skrivali iza kišobrana

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene