stvarno je gotovo

Shakira potvrdila glasine o vezi s Piqueom koje su šokirale javnost, pa je zamolila samo jednu stvar

Shakira Shakira Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Nidia del Carmen Ripoll Torrado Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira - 3 Shakira Shakira - 2 Shakira - 1 +10 Shakira - 3 Galerija

Shakira je u službenom priopćenju potvrdila da su ona i Gerard Pique prekinuli nakon 12 godina veze te je zamolila za privatnost zbog dobrobiti njihove djece.

Pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Pique službeno više nisu zajedno.

Pogledaj i ovo Shakira ''I dalje nije zakoračio u grob...'' Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

Prekid je potvrdila Shakira u službenom priopćenju za medije, nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj poslije 12 godina, i to zbog Piqueove afere s drugom ženom.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju", poručila je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju španjolskih medija, Shakira je Piquea uhvatila u krevetu s 20-godšinjom plavušom o kojoj se zna još i da je studentica te da radi kao hostesa, a nakon toga je on navodno iselio iz obiteljskog doma u stan u kojem je živio kao mladić.

Bivši par su nakon toga paparazzi snimili zajedno u autu i nisu izgledali sretno, a sad je jesno i zašto.

Podsjetimo, pjevačica i deset godina mlađi nogometaš upoznali su se na snimanju videospota za njezin singl "Waka Waka (This time for Africa)", koji je kasnije postao i službena himna svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Svoju su vezu potvrdili u svibnju 2011. godine, kada se Gerard pridružio Shakiri na pozornici na njezinu koncertu u Španjolskoj. U rujnu 2012. pjevačica je objavila na Instagramu da s nogometašem čeka prvo dijete. Sina Milana Piquea Mebaraka dobili su 22. siječnja 2013. godine. U siječnju 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Sasha Pique Mebarak rođen je nekoliko dana nakon službene objave na Instagramu.

Shakira je u nekoliko navrata govorila kako ne namjeravaju ići pred oltar jer smatraju da im brak ništa ne bi promijenio. "Ipak, ako se ikada udam, on će biti osoba s kojom ću stati pred oltar", zaključila je prije nekoliko godina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles i Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mlinarić - 1 Mario Mlinarić - 2 Mario Mlinarić - 3 Mario Mlinarić - 4 +12 Mario Mlinarić - 5 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene