'Ovo je zaista posebno'

Drugi najplaćeniji glumac na svijetu ODUŠEVLJEN Dubrovnikom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shah Rukh Khan kaže kako je ekipa u Hrvatskoj zaista sjajna, a u znak zahvalnosti, napravio je našoj zemlji neprocjenjivu reklamu.

Drugi najplaćeniji glumac svijeta, indijska super zvijezda Shah Rukh Khan, nedavno je u Dubrovniku snimao film.

Pogledaj i ovo Dubrovnik i film (Foto: Dnevnik.hr) - 2 procvat filmske industrije Od Dubrovnika do Londona: Snimanje filmova u Hrvatskoj iznjedrilo mlade filmaše

Cijela filmska ekipa oduševljena je Hrvatskom, a to nisu propustili podijeliti s brojnim obožavateljima putem društvenih mreža. Nema bolje reklame za nas, kada znamo da Kana samo na Twitteru prati gotovo 12 milijuna ljudi.

'Bio sam po cijelom svijetu i snimao, ali ovo je bilo zaista posebno. Bila je tamo i hitna pomoć, jer sam bio ozlijeđen. Zatvarali bi ulice i bili su nevjerojatno prijateljski raspoloženi i sve je bilo predivno. Mjesto gdje smo snimali i ljudi su bili zaista dobri. Imali smo najbolje ekipe koje su nam pomagale, možda najbolje na svijetu, pogotovo u Hrvatskoj', priča glumac. Khan je Hrvatskoj napravio sjajnu reklamu. Mnogi su došli, a mnogi će sigurno i u budućnosti dolaziti samo radi njega.

'Idu gdje god i ja odem. Ako dođem u Europu te dame su tamo. One su moji predivni pratitelji već godinama. Posvuda su, pa čak i ako odem na jedan dan u London. Unaprijed planiraju praznike tako da mogu doći tamo gdje snimam', dodaje Khan. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu Dnevnika NOVE TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene