Poharala internet

'General' hit na Youtubeu - Preslušan preko 555 tisuća puta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinina pjesma 'generale' postala pravi hit na Internetu

Severinina nova pjesma "Generale" koju je otpjevala u duetu sa ženskim bendom Učiteljice nakon jučerašnje premijere zavladala je Internetom te je u prvih 24 sata od premijere pjesma na YouTubeu preslušana preko 555 tisuća puta čime je Severina još jednom potvrdila status najpopularnije regionalne glazbenice čija svaka pjesma postane hit. Severina i dalje drži regionalne glazbene YouTube rekorde.

Pogledaj i ovo Severina u posebnoj ulici Severinine fotografije na Instagramu često otkrivaju pokoji detalj njezina stana u Splitu, kojim se voli pohvaliti s vremena na vrijeme

Vodeća pjesma je balada "More tuge" koju je otpjevala u duetu sa Sašom Matićem koja je u prvom danu imala 785 tisuća pregleda čime i dalje drži regionalni rekord. Danas, mjesec i pol od premijere pjesma broji preko 6 milijuna pregleda.

Seve ususret koncerta u Varaždinu: 'Voljela bih da mi Saša piše pjesme'

Na drugom mjestu nalazi se megahit "Uno momento" s kojim je dominirala ovog ljeta. Uno momento je u prvom danu imao 724 tisuće pregleda, a danas svega četiri mjeseca od objave, na YouTubeu broji preko 32 milijuna pregleda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene