A njegova reakcija!

Seve objavila novi video koji je odmah postao hit, pogledajte zašto je svojeg tjelohranitelja ostavila u čudu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je održala koncert pred publikom u Vinkovcima, a ni pljusak je nije uspio otjerati s pozornice.

Severina je velikim koncertom zatvorila ovogodišnje Vinkovačke jeseni, a ni loše vrijeme je nije spriječilo da nastupi pred brojnim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

"Nothing compares to you, Vinkovci… Što je kiša više padala, vi ste bili sve glasniji. Kažu "nikad puniji trg", a meni puno srce. Hvala, dragi moji Vinkovci, trebali ste mi", napisala je Severina uz video koji je objavila na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U videu se vidi i da joj čovjek iz osiguranja na pozornicu donosi kišobran kako ne bi pokisnula, ali ona je to odbila sa smiješkom na licu pa ga poprilično začudila.

"Ti si divna osoba", "Kako god i šta god, ova žena zrači ljubav", "Koliko pozitive", "I ti si nama trebala", "Svaka čast, prava profesionalka", "Kraljica", "Ja ne znam tko ne može ne voljeti ovu Seve", "Volim tvoju energiju", "Neki ljudi samo pokisnu, drugi osjećaju kišu", napisali su joj pratitelji u komentarima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Vesna Joksimović (Foto: Instagram) Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) Mina Joksimović (Foto: Instagram) +0 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Celebrity Bivša supruga Željka Joksimovića u javnosti se ne pojavljuje, ali njihova kći je sad podijelila njezinu rijetku fotografiju i zapanjila mnoge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene