Ona ne stari

Kraljica vrućih videa - Severina zavodi od 1990.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate li se njenog prvog spota? A najnovijeg? Osim milijunske razlike u klikovima, tu je i produkcijska raskoš.

'Na ples, vodi me na ples, vodi me na ples, vodi me da opasno ljuljamo se', pjevala je Severina davne 1990. godine. Tada je imala svega 18 godina, a pjesma 'Vodi me na ples' označila je na neki način početak njene karijere, ali i atraktivnih spotova. Dok danas gledanost njenih videa bilježi milijune pregleda, davni spot ima tek nešto više od 100 tisuća pregleda.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Borba za skrbništvo poljuljala je živote poznatih dama

Ipak, radi se o videu snimljenog prije punih 25 godina, pa nas njegova (ne)popularnost ne čudi. Razigrana Seve bila je tada predivna djevojka, vitka i slatka. Duge noge i uske haljinice već tad su bili njen adut, no tada je produkcija bila puno skromnija, a kulisa prirodna ljepota plaže.

Kako se fizički razvijala, tako je Severina i glazbeno preuzimala polako nekakav drugačiji smjer. Od pjesmuljka za plesnjak i rock buntovnice do koketiranja s folkom - Severina sve radi odlično.

Mlađe je slađe – još jedna slavna dama koja voli mlađe frajere?

S druge strane, danas su Severinini spotovi produkcijski iznimno bogati, pričom sadržajni, golišavošću nabijeni. Prije pet mjeseci objavila je spot za singl 'Calimero'. U njemu izgleda savršeno, a 'pobrala' je u kratkom vremenu i izniman broj klikova. Skoro sedam milijuna. Napredak u tehnologiji, vremenu i produkciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene