Prekrasno

SEVERINA RASPLAKALA OBOŽAVATELJE Divna posveta za voljenog sina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Balaševićeva 'Uspavanka za dečaka' poslužila je Severini kao glazbena podloga. Objavila je video najljepših trenutaka koje su dosad ona i sin imali.

Severina je rasplakala svoje obožavatelje na Instagramu. Objavila je iznimno emotivan video koji prikazuje nju i njezinog sinčića u raznim situacijama, razdobljima i prilikama.

Pogledaj i ovo Severina u Zadru - 24 U punom jeku! Severina nastavlja dvoransku turneju u još dva grada, na redu su Čakovec i Slavonski Brod!

Video je pregledalo već 47 tisuća ljudi, a ne sumnjamo da će broj itekako porasti. Video prati njezina izvedba Balaševićeve 'Uspavanke za dečaka', a uz kompilaciju njezinih fotografija s četverogodišnjakom, suze su zaista neizbježne.

'Al' ti slutiš otkud bore, trunje se u oku diglo, olujno je tamo gore, di nas nije puno stiglo', napisala je Severina uz video. Prekrasne stihove i izvedbu posvetila je Severina svom prekrasnom sinu. Zaista dirljivo!

VIDEO možete pogledati OVDJE.

Da podsjetimo, i dalje je u tijeku sudska bitka Severine i Milana Popovića, a vezano uz pitanje skrbništva nad njihovim sinom. Osim toga, Popović Severini zamjera što njihov sin odrasta pod okom javnosti.

Želi da mu sin odrasta u punoj anonimnosti. Nakon što mu je u medijima osvanula fotografija sina i Severininog svekra Kebe, koji je dječaka vodio kući nakon majčinog rođendana, Popović je odlučio tužiti i Dragana Kojića Kebu. Već ranije tužio je i Igora Kojića, Severininog supruga, jer je na Instagramu objavio fotografiju dječaka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene