''Koliko jaka žena''

Severina se oglasila na Instagramu prvi put nakon sukoba sa sestrom, objavila je video, na koji je dobila brojne reakcije

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina Vučković - 5 Severina Vučković - 6 Severina Severina Severina Severina - 3 Severina - 4 +19 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Galerija

Severina je na Instagramu objavila video nakon sukoba sa sestrom Marijanom Popović, pa dobila podršku od brojnih obožavatelja.

Nakon obiteljske drame i sukoba sa sestrom Severina se oglasila na svojem profilu na Instagramu, na kojem je objavila video, i to s jednog od posljednjih koncerata pred mnoštvom obožavatelja koji je održala u Poreču.

Pogledaj i ovo Severina - 2 ''koliko lijepa žena!'' Seve iznenadila objavom fotografije koju od nje nitko nije očekivao, evo zašto je posebna: ''Do sada najljepša slika, anđeli ti sliče!''

50-godišnja Severina podijelila je dio atmosfere za pamćenje i početak koncerta na kojem ju je publika jedva dočekala, kao i izvedbe neke od svojih najvećih hitova koje su s njom svi pjevali u jedan glas.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Severina, najbolja na estradi i Balkanu", "Kraljica najveća", "Wow seksi", "Ma kraljica, nema bolje", "Bilo je prepreprekrasno", "Najbolja na svijetu", "Ne daj se kraljice", "Tvoj je život tvoja pjesma", "Koliko je ona ustvari jaka žena", dio je komentara koje je dobila.

Podsjetimo, Severinu je sestra Marijana Vučković Popović prijavila zbog fizičkog nasilja do kojeg je navodno došlo u domu njihove majke, a policija je zatim privela pjevačicu na zagrebačkom aerodromu.

O svemu su se oglasili iz Severinina tima.

"Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović."

Ovu stranu priče za Dnevnik Nove TV potvrdila je i Severinina odvjetnica, koja je potvrdila i da je pjevačica, nakon što je dala izjavu policiji, puštena na slobodu.

O incidentu se sada oglasila i Severinina majka Ana Vučković, koja je za Večernji list rekla da Severininoj sestri Marijani Popović ovo nije prvi put da prijavljuje sestru.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi puta da prijavljuje sestru!" kazala je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 4 Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 3 +26 Nikolina Pišek - 5 Celebrity Nikolina Pišek pohvalila se figurom u badiću: ''Prstohvat smijeha, pokoji mokar poljubac, udaljeni lavež i evo uspomene''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene