Poslala poruku

Severina nakon dugo vremena objavila privatnu fotku: "Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je jedno vrijeme objavljivala smo fotografije s turneje, Severina je napokon objavila privatnu fotografiju.

Unatoč privatnim problemima, Severina je nedavno u Ljubljani održala posljednji "The Magic" show ove godine.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Podsjetimo, tijekom turneje, splitsku pjevačicu zatekle su nimalo lijepe vijesti kako će njezin sin od sada živjeti s ocem Milanom Popovićem.

Iako se radi o nepravomoćnoj i privremenoj odredbi, takva presuda šokirala je ne samo pjevačicu, već i cijelu Hrvatsku. Ipak, Severina je skupila snage kako bi do kraja odradila veliku turneju, a tada je na Instagramu objavljivala samo fotografije s koncerata.

No na posljednjoj fotografiji pozirala je u privatnom aranžmanu pored raskošnog božićnog drvca te u još raskošnijoj haljini, a iskoristila je i priliku kako bi više od milijun svojih obožavatelja poslala snažnu poruku povodom blagdana te im čestitala Božić.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

"Vjerujte svim svojim srcem u dobro i dobro će biti. Svaki križ koji dobijete nosite dostojanstveno i u miru, on vas štiti od gorih stvari. Želim vam sretan Božić pun blagoslova", poručila je s nepoznate lokacije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +2 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Lovren s lijepom suprugom na Badnjak izašao u grad, ona skrivala lice od bliceva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene