Tuže je dobro poznate Hrvatice

Počelo suđenje Severini, kaže da se ne osjeća krivom zbog svog ponašanja: "Tražile su da se pozabave sa mnom i eto mene pred sudom!"

Severina Severina Damjan Tadic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na sudu - 10 Severina na sudu - 9 Severina na sudu - 8 Severina na sudu - 7 Severina na sudu - 5 Severina na sudu - 6 Severina na sudu - 4 Severina na sudu - 2 Severina na sudu - 3 Severina na sudu - 1 +19 Severina - 2 Galerija

Severina se pojavila na sudu u Zagrebu gdje je počeo proces suđenja zbog nametljivog ponašanja.

Na zagrebačkom Općinskom sudu započelo je suđenje pjevačici Severini i to zbog nametljivog ponašanja prema bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i ravnateljici osnovne škole u koju ide njezin sin, Ljiljani Klingor.

51-godišnja Severina na sudu se pojavila u društvu prijateljice Zinke Bardić, a medijima koji su je dočekali kod ulaza dala je i kratku izjavu.

"Ne znam što bi vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je baš situacija gdje umjesto da vas država štiti i da vam štiti dijete, kao što sam već govorila o tome, oni su protiv mene podignuli optužnicu za djelo nametljivog ponašanja jer sam dvjema upletenim ženama slala SMS poruke, koje me pritom nisu niti blokirale. Dotične gospođe su pisale promptno glavnoj državnoj odvjetnici, znači osobno i tražile su da se pozabave sa mnom i eto mene pred sudom. Umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći, naime i one su jedne od onih koje su bile upletene u to da mi uzmu dijete na 20 mjeseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavili u crno skupa s djecom, to je u ladicama bespućima državnog odvjetništva i to je ono što je problem ove države. Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, dotične, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba. Gledajte, mi u Splitu imamo raznih izraza", izjavila je Severina za 24 sata.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courteney Cox - 3 Matthew Perry i Courteney Cox - 2 Matthew Perry i Courteney Cox - 1 Matthew Perry i Courteney Cox - 4 +26 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zanimljivosti Otkrivena tužna istina koja se krije iza kultne scene u Prijateljima: "Oženio sam se njom i odvezli su me natrag"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 +25 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Celebrity Smrt Matthewa Perryja najteže je pala ovoj Prijateljici, drugi je to veliki gubitak za nju u kratkom razdoblju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene