Važan dan

Ponosna Severina: ''Ne smijem podijeliti fotografiju svog sina, ali mogu njegov crtež na koji sam ponosna''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na društvenim mrežama objavila crtež koji je nacrtao njezin sin Aleksandar.

Kao i za velik broj roditelja u našoj zemlji, za Severinu je danas važan dan jer se njezin sin Aleksandar vraća u školske klupe, i to kao učenik trećeg razreda.

Pogledaj i ovo Severina - 5 Noge u prvom planu Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

Tim povodom pjevačica je na društvenim mrežama objavila dirljivu objavu, napisavši kako ne krije ponos na svog jedinca čiji je crtež podijelila sa svojim pratiteljima.

"Autor: Aleksandar, 8 [SRETNO SVIM RODITELJIMA]. Oboružajmo se s puno strpljenja. Mi smo krenuli u 3. razred! Ne smijem podijeliti fotografiju sina kao sve druge mame, ali mogu njegov crtež, na koji sam jako ponosna. Sretno, ljubavi mamina", napisala je Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

"Sretno vam", "Vaša će ljubav ipak pobijediti", "Sretno našim malim i velikim školarcima", "Sretno i hrabro", "Želim mu puno sreće i uspjeha u 3. razredu", napisali su njezini obožavatelji u komentarima.

Severina je sina Aleksandra dobila s bivšim partnerom Milanom Popovićem, a ovog je proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad sinom. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a on je s ocem boravio i nakon što je ona saznala da je pozitivna na koronavirus, zbog čega je u samoizolaciji morala provesti dva tjedna.

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo i sin i ja išli na ponovno testiranje jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija", napisala je tada pjevačica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zsa Zsa - 1 +0 Zsa Zsa - 2 Celebrity Naša pjevačica hrabro pokazala lice bez šminke i progovorila o ozbiljnom problemu s kojim se bori: "Teško je, ali neću se skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene