Jedna za drugom

Razuzdani član slavne obitelji ljubi 18 godina mlađu djevojku s tijelom bez mane, još traži onu pravu?

Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Scott Disick, Sofia Richie (Foto: Profimedia) +0 Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Scott Disick u vezi je s 18 godina mlađom djevojkom Amelijom Hamlin.

Bivši član slavnog reality klana Kardashian-Jenner i bivši suprug Kourtney Kardashian, 37-godišnji Scott Disick do prije dva mjeseca bio je u vezi s mladom manekenkom Sophijom Richie, koja je od njega mlađa 15 godina, no čini se da je taj rekord oborio s novom djevojkom.

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazala malo previše U izlazak s 18 godina starijim dečkom zaputila se bez grudnjaka, a to malo materijala bilo je prava meta za paparazze

Naime, Scott je snimljen kako se zagrljen šeće plažom u Malibuu s 19-godišnjom Amelijom Hamlin, što je potvrdilo nagađanja o njihovoj ljubavi nakon što su prvi put zajedno viđeni kako dolaze na rođendansku proslavu Kendall Jenner koja je održana na Noć vještica.

Njihove najnovije fotografije prikazuju ih opuštenom izdanju, Amelie je pokazala tijelo bez mane u minijaturnom bikiniju, dok je njezin 18 godina stariji dečko šetao u crnim hlačama i majici. Oboje su imali sunčane naočale, ali pozornost na fotografe nisu previše obraćali i bilo su dobro raspoloženi.

Inače, Amelia je kći slavnog glumačkog para Lise Rinne i Harryja Hamlina i nije prva djevojka s kojom je Dick uhvaćen nakon prekida sa Sophijom. Izašao je na spojeve s manekenkama Bellom Banos i Megan Blake Irwin, a dosta se družio i s bivšom suprugom Kourtney.

Oni su svoju deset godina dugu ljubavnu priču okončali 2015. godine, a zajedno ima 10-godišnjeg sina Masona, 5-godišnju kćer Reign i 8-godišnju Penelope.

Amelia je prije Dicka početkom ove godine izlazila s Mercerom Wiederhornom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene