u udarnom terminu

Baš je briga: Glumica nemilosrdno ismijala Ivanku Trump

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Scarlett Johansson snimila je reklamu za lažni parfem u kojoj glumi prvu američku kćer.

Američka glumica Scarlett Johansson u subotu je u večernjem humorističnom skeč-programu koji se emitira uživo "Saturday Night Live", nemilosrdno ismijala prvu predsjedničku kćer Ivanku Trump.

Pogledaj i ovo Scarlett Johansson Ponosno istaknula! Haljina otvorenih leđa otkrila je prekrasne ukrase na tijelu još ljepše glumice, evo kako izgledaju i koje je značenje ovih crteža

Glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogama u filmovima "Djevojka s bisernom naušnicom" i "Izgubljeni u prijevodu" snimila je video-klip za reklamu za lažni parfem i u njemu glumi prvu američku kćer. Odjevena u zlatnu haljinu i s vlasuljom 'a la Ivanka' reklamira parfem pod nazivom "Complicit" (sudionica) u kojemu najstariju predsjednikovu kćer optužuje za licemjerje.

"Ona je lijepa, ona je moćna, ona je - sudionica. Žena koja zna što želi i zna što čini. Odana je. Feministkinja, odvjetnica, junakinja žena, no.... ona je i sudionica", čita narator te nastavlja: "Parfem za ženu koja bi mogla sve ovo prekinuti, no to ne želi".

U jednom trenutku njezino ismijavanje ide toliko daleko da Scarlett popravlja ruž i gleda se u ogledalo, no u odrazu je njezin otac Donald Trump. Brojne su američke robne kuće i tvrtke sa svojih polica nedavno povukle odjeću, cipele i nakit Ivanke Trump.

Iako su iz Nordstroma i iz Niemana Marcusa, ali i iz ostalih luksuznih trgovina objasnili da je to zato što se njezina roba loše prodaje, pretpostavlja se da je odluka donesena zbog neslaganja s Trumpovom politikom, zbog njegove odluke o migrantima i nakon što je objavljena snimka vulgarnog rječnika koji je koristio o ženama. Unatoč tome Ivankino se modno carstvo navodno jako dobro oporavlja. (Hina)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene