Ljubav koja traje

Ljubio je dvije prekrasne misice, no ipak je odvjetnica Ilina bila "ona prava"

Sandi i Ilina Cenov (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Sandi i Ilina Cenov (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Bojan Zibar i Goran Perešin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov (Foto: Bojan Zibar i Goran Perešin) Sandi Cenov (Foto: Dnevnik.hr) Sandi Cenov (Foto: PR) - 5 Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) +0 Fani Čapalija (Foto: John Pavlish) Galerija

Nakon braka s Brankom Bebićem te kratke romanse s Fani Čapalijom, Sandi Cenov zaljubio se u Ilinu.

Domaći glazbenik poznat je kao veliki šarmer.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov bio je veliki šarmer Sandi Cenov pored supruge ne skida zaljubljeni osmijeh ni nakon 16 godina braka, prije nje je ljubio čak dvije misice iz "zlatnog doba"

Sandi Cenov, osim po glazbenom talentu, poznat je i po tome što je u prošlosti jubio dvije najljepše Hrvatice, odnosno bivše hrvatske misice, a jednom je kratko bio i oženjen.

Prva supruga tako mu je bila Miss Hrvatske 1994. godine Branka Bebić, danas Krstulović, koja će ostati upamćena kao jedna od dama iz "zlatnog doba hrvatskih misica".

Podsjetimo, Branka i Sandi bili su "it" par onog doba, a zaljubljeni pjevač pred ljepoticu je kleknuo javno uz pjesmu "Žena budi mi ti", koja je postala veliki hit.

Ipak, vrlo su brzo shvatili da nisu jedno za drugo pa tako ni njihov brak nije dugo potrajao, no rastali su se kulturno.

Zanimljivo, Branka je 1994. krunu Miss Hrvatske preuzela od Splićanke Fani Čapalije, koju je Sandi također neko vrijeme ljubio, no s njom je navodno prekinuo nakon Branke koju je dugo osvajao. 

Bračnu sreću Branka je naposljetku pronašla s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem, vlasnikom Cinestara, a s njim ima i trojicu sinova, Antu, Niku i Dinu.

A onda je došla 2005. godina, a s njom i žena Sandijeva života za koju se često kaže kako je ukrotila šarmantnog zavodnika. Sandi je Ilinu upoznao na poznatom skijalištu Nassfeld. 2006. godine par se vjenčao pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a pažnju je privukla i njezina ružičasta vjenčanica.

Ipak, par je prethodno sudbonosno "da" izgovorio na Baliju, no morali su odraditi i hrvatsko vjenčanje kako bi brak bio valjan.

Par danas ima dvoje djece, kćer Zaru i sina Mikula koje su nedavno ostavili kod kuće kako bi izašli sami na jedan zagrebački event na kojem su izgledali sretno i zaljubljeno kao i prvog dana.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene