Prava majstorica

Zbog nje je čak i Davor poludio: Malena akrobatkinja koja je plesom na svili žiri ostavila u čudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malena Roza Pikutić prava je zvijezda Supertalenta. Ostavila je i publiku i žiri bez teksta.

Plesači i akrobati u Supertalentu česta su pojava, a potrebno je imati posebno osmišljenu koreografiju ili doista pokazati nevjerojatan talent da se iskoči iz mase, a upravo to pošlo je za rukom malenoj Rozi Pikutić. 

Pogledaj i ovo Marija Kolb ''tad sam imala 18 godina...'' Naša mlada glumačka zvijezda otvorila dušu o tragičnom gubitku: ''Znam da me čuva kao anđeo i prati svaki moj korak''

Roza ima samo devet godina, ali već sad hrabro korača pozornicama. Ta strastvena i samouvjerena plesačica plesačku vještinu izbrusila je u jazz danceu, a prije godinu dana okušala se i u akrobatici, tj. plesu na svili. I od tada više ništa nije bilo isto. 

Simpatična djevojčica shvatila je da posjeduje nevjerojatnu gipkost i talent za ples na vrpcama od svile, a svojim je nastupom apsolutno oduševila četveročlani žri Supertalenta. 

Nakon što je izvela svoju plesnu točku u zraku, i to na Adelinu pjesmu "Skyfall", žiri je zanijemio od čuda zbog te devetogodišnjakinje. Komplimenti su se miješali s gromoglasnim pljeskom publike i odmah je bilo jasno da je Roza oduševila sve prisutne. 

Janko Popović Volarić odmah joj je rekao kako je na pozornici Supertalenta vidio već cijeli niz plesača i plesačica na svili, no da je rijetko tko znao izvesti onoliko figura koliko ih je Roza izvela. 

"Manje od godinu dana si u tome - pa gdje je tebi kraj?" upitao je vidno razgaljeni Janko Rozu, koja je samo zahvaljivala na komplimentima. 

Ništa suzdržaniji nisu bili ni Martina Tomčić i Davor Bilman. 

"Čudesno je da se u godinu dana mogu naučiti figure koje si nam ti pokazala i ako ćeš ići dalje, bilo bi jako fora da ubaciš i malo jazz dancea. Po tome bi bila drugačija od drugih", rekla je Martina Rozi, a Davor joj je rekao da je - jednostavno fascinantna.

"Roza, mene fascinira tvoja snaga jer znam koliko je snage potrebno da bi se bez ikakve trešnje uspjele i zamotati i izvesti neke pozicije. Tvoj nastup je bio u apsolutnom skladu i s glazbom, tako da je cijela kompozicija za mene odlična!" rekao je Davor, a Maja se složila. 

Rezultat glasanja bio je očekivan - Roza je prošla u daljni tijek natjecanja, a kakve će nam vratolomije prirediti, tek ćemo vidjeti. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Modrić (Foto: Instagram) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Celebrity Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene