Nimalo džentlmenski!

Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: Profimedia) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Ivanka Trump (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump (Foto: AFP) Ivana Trump (Foto: AFP) +0 Ivana Trump (Foto: AFP) Galerija

Ivana Trump s Rossanom Rubicondijem bila je u vezi od davne 2002. godine.

Krajem lipnja saznalo se kako je bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa ponovno prekinula sa znatno mlađim partnerom.

Pogledaj i ovo Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Može si to priuštiti Njoj je 70, njemu 47: Poznata bogatašica ponovno prekinula s markantnim Talijanom

Radi se o 70-godišnjoj Ivani Trump koja se posljednjih godina nije odvajala od 47-godišnjeg Rossana Rubicondija.

"Još jednom sam slobodna žena. Imam slobodu raditi što želim, s kim želim i takav si lifestyle mogu priuštiti", iskreno je priznala Ivana koju s markantnim Talijanom veže prijateljstvo dugo 15 godina.

Podsjetimo, Rossano je bivši model, a 2008. godine par se vjenčao nakon 6 godina ljubavi. Domaćin vjenčanja bio je upravo Donald, a ono je stajalo 3 milijuna dolara te je na njemu bilo 400 uzvanika.

Godinu dana nakon par se odlučio razvesti i zabavljati s drugima, da bi svojoj ljubavi zatim dali drugu šansu. Paru je navodno presudila odvojenost, a nakon kraha četvrtog braka, Ivana je za slavni Page Six otkrila kako se više ne planira zaljubljivati. "Sada samo želim biti slobodna žena. Uživam u muškom društvu i imam velik broj muških prijatelja s kojima mogu ići na ručkove, večere i humanitarna događanja", zaključila je.

I iako se činilo kako će ovo biti miran razvod, markantni Talijan potrudio se da ne bude tako. "Ivanu poštujem kao poslovnu ženu i glavu obitelji, no s njezinom djecom se nikada nisam slagao, jer su uvijek bila bezobrazna prema meni. Neprestano sam slušao o tome kako ne znam cijeniti to što imam. Briga me tko si ili tko su ti otac ili majka, no samnom se nitko neće tako razgovarati", započeo je svoj komentar na temu razvoda Talijan koji navodno nije planirao razvod od znatno starije partnerice.

"Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove obitelji. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopće nemaju srca, oni su smeća", oštro je zaključio te šokirao javnost. No ni tu se nije zaustavio.

"Donald Trump Jr. je idiot i kreten, napišite to velikim slovima. Govorimo o jako glupoj djeci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i prije nego progovore o meni, oprat ću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod", zaključio je očito ljutiti i povrijeđeni Rubicondi koji je bivšoj supruzi još poručio da se srami.

Obitelj Trump još uvijek nije regirala na teške uvrede, a za to vrijeme se Ivana odmara u omiljenom joj St. Tropezu s velikim osmijehom na licu, pa se čini kako joj komentari uskoro bivšeg supruga nisu bitni.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +8 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Celebrity Novi dan, novi premali kupaći: Slavna manekenka ponovno jedva obuzdala grudi na odmoru u Italiji  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene