wow!

Prelijepa manekenka koja ljubi 20 godina starijeg miljenika žena objavila zanimljive golišave fotografije

Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Getty Images) +0 Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Galerija

Rosie Huntington-Whiteley na Instagramu je objavila fotografije na kojima ne nosi grudnjak, a pokazala je i golu stražnjicu.

Manekenka Rosie Huntington-Whiteley (33) podigla je temperaturu na Instagramu svojim golišavim fotografijama.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Razlika od 20 godina Nekada su kao par bili predmet izrugivanja, čak su i prekidali, no njihovoj sreći danas nema kraja

Ljepotica koja ljubi miljenika žena, glumca Jasona Stathama (53), skinula se za novi broj britanskog časopisa Elle, a na fotkama koje je podijelila pozirala je bez grudnjaka te je pokazala i golu stražnjicu.

Fotke su izazvale lavinu reakcija njenih pratitelja koji su je obasuli komplimentima i stotinama tisuća lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Manekenka je za časopis dala i intervju u kojem se prisjetila svojeg prvog susreta s 20 godina starijim Stathamom.

"Nakon što sam ga prvi put upoznala i družila se s njim nazvala sam prijateljicu i rekla joj: 'Wow, on uopće nije onakav kakav sam mislila da će biti. Potpuno je prizeman i skroman, vrlo je zabavan, karizmatičan i energičan.' To uopće nisam očekivala od njega i upravo me to najviše i privuklo", ispričala je Rosie koja je s Jasonom u vezi već više od 10 godina.

Njihov prvi susret dogodio se na glazbenom festivalu Coachella 2010. godine, a šest mjeseci nakon što su se upoznali počeli su skupa živjeti. Ispočetka su često bili nameti kritika zbog velike razlike u godinama, no čini se da ih to nije pokolebalo. Zajedno imaju i sina Jacka Oscara, a iako su zaručeni skoro pet godina, ne žuri im se stati pred oltar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene