Obiteljska drama se nastavlja

KRIS ĆE POLUDJETI Rob Kardashian i Blac Chyna očekuju prvo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je ostatak Kardashian klana računao na to da veza Roba Kardashiana i Blac Chyne neće opstati, njih dvoje su upravo potvrdili sretnu vijest.

Jedini brat slavnih sestra Kardashian, Rob Kardashian prije mjesec dana zaručio se za starletu Blac Chyna. Par je tek nekoliko mjeseci zajedno, a svega par tjedana nakon što su prohodali odlučili su se na zajednički život. Sve to izazvalo je poprilično negodovanje u slavnoj obitelji, jer bivša striptizeta Blac Chyna i reper Tyga, dečko od Kylie Jenner, zajedno imaju trogodišnjeg sina, te nisu u dobrim odnosima. Slavna obitelj navodno smatra da starleta samo iskorištava Roba kako bi unijela razdor u vezu Tyge i Kylie.

Pogledaj i ovo showbuzz Što će Kris reći? ŠOK ZA SLAVNU OBITELJ Zaručili se Rob Kardashian i Blac Chyna

No, ova obiteljska saga sada je dobila novi nastavak, a čini se i novog člana. Rob i Blac Chyna očekuju svoje prvo dijete. Oboje su to potvrdili na svojim Instagram profilima tako što su objavili emoji, odnosno animaciju trudne Blac Chyne. Još se ne zna kakva je reakcija ostatka slavne obitelji, koja se trenutno nalazi na odmoru na Kubi.

 

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene