Snalazi se

Pjevačica vrijeme kod kuće krati objavljivanjem vrućih fotki kojima podsjeća na istesanu figuru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora na Instagramu je objavila nekoliko vrućih prizora iz bazena i podsjetila na bujne obline.

Pjevačica Rita Ora na profilu na Instagramu odlučila se vratiti u neka ljepša vremena i na radost svojih obožavatelja objavila nekoliko fotografija u crvenom bikiniju i podsjetiti ih na obline kojima se može pohvaliti.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Tog sam puta ionako sama plivala" napisala je Rita uz fotografije snimljene u bazenu, a kako bi dojam bio stvarniji, priložila je i video.

Rita je na Instagramu objavila i isječak iz novog videospota za pjesmu "How To Be Lonely", u kojem se gola izvija u kadi prepunoj zlatne tekućine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

No osim što krati vrijeme u samoizolaciji objavljivanjem sadržaja na društvenim mrežama, Rita je odlučila pomoći i aktivno se uključiti u borbu protiv širenja koronavirusa. Promovira majice kratkih rukava sa zelenim printanim logom s natpisom "Zaustavite širenje, odigrajte svoju ulogu". Majice su na prodaju, a sav prihod ići će fondu Svjetske zdravstvene organizacije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković (Foto: Mario Poje) Mario Petreković (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Mario Petrekovic (Foto: Instagram) +1 Mario Petreković (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Naš voditelj i komičar u jeku loših vijesti objavio jednu predivnu, čestitke mu pristižu sa svih strana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene