Isticala se u masi

Slavna britanska pjevačica zablistala je u bijeloj vjenčanici, a u prvom planu bile su njezine raskošne grudi

Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 6 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 5 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +24 Rita Ora - 1 Galerija

Rita Ora na svečanom Gala događaju pojavila se u pripijenoj bijeloj haljini nalik vjenčanici, a na nju je kombinirala satenske rukavice.

Pjevačica Rita Ora na Instagramu je podijelila niz fotografija u kojima je otkrila što je odjenula za svečani događaj u New Yorku.

Pogledaj i ovo Rita Ora Opet? Pogledajte kako je slavna Kosovljanka razbjesnila Srbe, nije primijetila što točno drži u ruci? "Nije mi bila namjera uznemiriti nekoga!"

Riječ je o dugoj satenskoj bijeloj haljini na bretele čiji gornji dio kod grudi ima neobičan oblik pa su zbog toga upravo one bile u prvom planu.

Na nju je kombinirala duge satenske rukavice i bijele zatvorene platforme. 

Bež ruž i podignuta punđa dodatno su ukrasile ovaj elegantni prikaz.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

"Blistaš", "Predivna", "Posebna", "Savršena", "Wow, glamurozna", "Sijaš", "Slatkice", pisali su joj pratitelji.

Nedavno je objavljena vijest da će Rita nastupiti u pauzi polufinala ovogodišnjeg Eurosonga u Liverpoolu, uz Rebeccu Ferguson i bivše predstavnike Ukrajine na tom natjecanju, Aljošom i Marijom Jaremčuk.

Na velikoj pozornici predstavit će svoju novu pjesmu ''Praising You'', ali to nije uspjelo oduševiti gledatelje Eurosonga. Prisjetili su se, naime, Ritinih izjava o Eurosongu od prije nekoliko godina, a zasmetalo im je što je sada sretna što će nastupati tamo, nakon što je otvoreno govorila protiv natjecanja.

2009. godine i sama je bila na audiciji za Eurosong, a kasnije je odustala zato što je smatrala da će joj to utjecati loše na karijeru.

''Zamislite da sam ostala. Vjerojatno bi mi to okončalo karijeru'', rekla je tada Rita, a obožavatelji Eurosonga to su i zapamtili.

''Odakle joj samo obraz da kaže da bi joj nastup na Euroviziji okončao karijeru, a sada je sretna što tamo može nastupiti u pauzi polufinala?'', ''Nekako je ironično to što će Rita Ora nastupati na Eurosongu nakon što je rekla da će joj propasti karijera ako tamo nastupi'', pisali su po društvenim mrežama.

Velika Britanija izabrana je za domaćina glazbenog natjecanja u ime pobjednika 2022., Ukrajine. Uživo će nastupiti i Ukrajinka Zlata Dziunka, koja je bila deveta na dječjem Eurosongu prošle godine, te ukrajinski reper Otoy.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Sva raskoš Ivane Knoll i to bez fotošopa: Pozirala je u badiću koji je otkrio i više od očekivanog!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela - 2 Petra Kurtela - 3 Petra Kurtela - 6 +24 Petra Kurtela - 4 Celebrity Naša glumica iznenadila objavom seksi fotke kakve inače ne dijeli: "Goriš u svakom izdanju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene