Iznenadila pojavom

Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima

Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) +0 Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Galerija

Holivudska glumica Renee Zellweger nedavno je osvojila svoj drugi Zlatni globus u 16 godina, no svi su ponovno komentirali njezino lice izmučeno operacijama i botoksom.

Štogod napravila ili osvojila, 50-godišnja holivudska glumica Renee Zellweger ne može nikako utišati šuškanja o svom izgledu kojeg su uništile brojne plastične operacije i botoks.

Pogledaj i ovo Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Nije joj bilo lako Pamtimo je kao luckastu plavušu i glumicu koja se povukla iz Hollywooda, a sada je priznala i zašto

Iako je briljirala u ulozi legendarne dive Judy Garland u filmu "Judy" za koju je nedavno nagrađena Zlatnim globusom, a mogla bi i još jednim Oscarom, Renee je ponovno šokirala javnost izgledom.

Naime, iako je skinula 15 kilograma zbog kojih joj je prelijepa plava haljina s dodjele stajala kao salivena, njezino zategnuto lice i dalje je ono koje izaziva razne komentare.

Podsjetimo, nakon što se probila početkom 2000-ih i postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda, Renee je odlučila da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Tako je krenula drastično mršavjeti, a njezine obline i okrugli obrazi po kojima je bila nadaleko poznata – istopili su se.

Ne bi to bilo ni toliko strašno da se Renee nije podvrgla i cijelom nizu plastičnih operacija zbog kojih je njezino lice danas gotovo neprepoznatljivo. Botoks i zatezanje kože lica doveli su do toga da je nekoć svima poznato lice postalo deformirano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Bez obzira na to pojavi li se Renee potpuno sređena na crvenom tepihu ili u casual izdanju bez šminke, operacije i botoks itekako su vidljivi u svakom od njih.

Glumica je bez šminke viđena samo dan nakon dodjele Zlatnih globusa dok je ulazila u kliniku u kojoj se zadržala 2 sata iz nepoznatih razloga. Iako se pokušala sakriti ispod šilterice, nije promaknula paparazzima, a u našoj se galeriji podsjetite kako je plavokosa miljenica od bucmaste slatkice postala zategnuta mršavica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene