Ma tko bi joj dao 45?!

Predivna Minea proslavila rođendan, godine idu, ali ona je ista: ''Starija, ali jedanko luckasta!''

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +21 Minea Galerija

Naša predivna pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea slavi 45. rođendan, brojni poznati pridružili su se čestitkama!

Naša predivna pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea slavi 45. rođendan.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 3 Ljepotica u bijelom Minea u haljini s golim ramenima i neobičnim rukavima osvanula u stilu holivudske dive, o ovom će se izdanju još pričati sigurno

Minea je povodom ovog dana objavila veselu fotografiju na kojoj pozira s balonom i buketom od cvijeća i perja, nosila je plavo odijelo, a napisala je i prigodan opis.

''Oops rođendan mi je. Godinu starija, jednako luckasta. Hvala svima koji ste mi već od jutra slali divne čestitke. Kad večeras puhnem svjećice na torti mislit ću na vas'', rekla je vesela slavljenica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official)

U komentarima su joj pristigle brojne čestitke, među kojima i one poznatih Hrvata.

''Sve najbolje'' uz emotikon ruže napisala joj je glumica Bojana Gregorić-Vejzović, a Nives Celzijus poručila je: ''Sretan rođendan, ljubavi!''.

U komentarima se javio i Neven Ciganović uz dulji komentar u kojem je nahvalio Minein mladoliki izgled.

''Happy Bday mačko, što starija to bolja brijem da još uvijek staneš u onu jaknicu i opravu iz ''Vrapca i Komarca''. Uživaj, bebo'', rekao je.

''Bojim se da ne stanem, ali pravit ću se da je obrnuto!'', odgovorila je Minea.

Rođendan su joj čestitale i Indira Levak i Andrea Šušnjara, ali i mnogi drugi obožavatelji.

Minea je već godinama na hrvatskoj estradi te se i proslavila hitovima među kojima i ''Vrapci i komarci'' kojeg je spomenuo Ciganović.

Mnogima je omiljena pjevačica, a osim pjevačke karijere u kojoj još uvijek izdaje nove pjesme, Minea je dugogodišnja voditeljica In magazina na Novoj TV.

Ovog ljeta izbacila je i duet sa slovenskom pjevačicom Nikom Zorjan ''Bio, bio'', a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za In Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

Minein ljubavni život doživio je mali brodolom 2019. godine kada je prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Slađanom Ašaninom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Hrgović - 1 Filip Hrgović i Marinela Hrgović - 3 Filip Hrgović - 1 Filip Hrgović - 2 +10 Filip Hrgović - 3 Celebrity Filip Hrgović pojavio se kao zvijezda jednog eventa u Zagrebu, no svu je pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 Djevojačka zabava Ive Majoli - 5 Djevojačka zabava Ive Majoli - 4 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 +27 Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli reći će da! Borna Kotromanić objavila vesele snimke s razuzdane djevojačke zabave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene