On o tome nema pojma

NE MOŽE VIŠE I ŽELI RAZVOD - kraj braka jednog od najpoznatijih celebrity parova

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izvor blizak paru tvrdi kako su u pitanju samo tjedni dok reality zvijezda ne zatraži razvod. Može li to njegov ego preživjeti, pitaju se svi.

Znamo da mediji vole sastavljati i rastavljati parove, ali kada je u pitanju jedan od naslavnijih bračnih parova, Kim Kardashian i Kanye West, baš sve je moguće. Kako javlja 'Radaronline' Kim razmišlja o tome da za par tjedana zatraži razvod braka. Razlog? Navodno joj je svega dosta, posla, financijskih problema, ali i njegovog ogromnog ega.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Isti izvor tvrdi da je jedan od razloga za propadanje braka i taj što njih dvoje nikada nisu zajedno zbog poslovnih obveza. Kanye bi mogao ostati u šoku kada čuje ovu vijest jer, navodno, on nema pojma o tome što mu Kim sprema.

Navodno su svađe između supružnika vrlo česte, a to situaciju čini još gorom. Sada nam ostaje vidjeti koliko u svemu ovome ima istine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene