Dodatan oprez

Ovo je razlog zašto Meghan Markle još uvijek nije trudna? Čini se da je isplanirana i njezina trudnoća

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Galerija

Vojvotkinja Meghan i vojvoda Harry izbjegavaju prilično vješto izbjegavaju pričati o djeci i trudnoći, no počela se nagađati o razlozima zašto Meghan još uvijek nije trudna.

Od trenutka kada su se vjenčali, vojvotkinja Meghan i vojvoda Harry neprestano se suočavaju s jednim te istim pitanjem. Naravno, cijeli svijet se pita kada planiraju proširiti obitelj.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Razumljivo, Meghan i Harry nastoje planove planiranja bebe zadržati isključivo samo za sebe i ne iznositi ih u javnost, no čini se da postoji razlog zašto im se ne žuri s trudnoćom.

Prema pisanju Expressa, Meghan će u listopadu poći na svoju prvu kraljevsku turneju pa bi to mogao biti razlog za odgađanje trudnoće. Trebala bi se pridružiti Harryju na Invictus igrama u Sydneyju, a osim Australije posjetit će Fiji, Kraljevinu Tongo i Novi Zeland što znači da će oboje imati poprilično popunjen raspored obaveza do kraja godine.

Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Uz to Meghan ne želi da sva ta putovanja provede u drugom stanju, jer želi što bolje i pažljivije paziti na trudnoću kada do nje dođe.

Trenutno najpopularniji kraljevski par na svijetu, o trudnoći i djeci uistinu izbjegavaju pričati ili samo kratko odgovarati na pitanja kao što je bio slučaju u intervjuu za BBC.

Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Trenutno ne radimo na proširenju obitelji, ali nadamo se da će se uskoro i to dogoditi", odgovorio je tom prilikom kratko Harry, bez ikakvog dodatnog komentara. 

Sretnom događaju koji svi željno iščekuju, zasigurno će pridonijeti i činjenica da se Meghanina majka, Doria Ragland uskoro trajno seli u Veliku Britaniju kako bi bilo što bliže kćeri. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene