pretjerao s botoksom

Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a danas ne nalikuje na sebe i ne odvaja se od 20 godina mlađe zaručnice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ray Liotta i Jacy Nittolo zaljubljeni su preko ušiju, a slavni glumac u jednom je restoranu cijelo vrijeme ljubio svoju 20 godina mlađu zaručnicu.

Glumac Ray Liotta (65) prije nekoliko se mjeseci zaručio sa svojom 20 godina mlađom djevojkom Jacy Nittolo, a par ne skida ruke jedno s drugoga.

Pogledaj i ovo Ray Liotta - 5 Iznenadna smrt Glumac Ray Liotta preminuo u 68. godini, najpoznatiji je bio po ulozi u ''Dobrim momcima''

Fotografi su ih uhvatili kako izmjenjuju nježnosti u jednom kalifornijskom restoranu, a čitavo su se vrijeme ljubili. Njegova djevojka nekoliko je puta na društvenim mrežama dala do znanja da dugo namjerava ostati u glumčevu zagrljaju, a natuknula je kako se radi o ozbiljnoj vezi koju nitko ne može raskinuti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025......... ♾💕

A post shared by Jacy Nittolo (@jacynittolo) on

Ray i Jacy, prema pisanju američkih medija, u vezi su od siječnja prošle godine, a ne kriju koliko strasti osjećaju jedno prema drugome. Nittolo iz prošlih veza ima tri sina i kćer.

Inače, Ray je najpoznatiji po ulozi Henryja Hilla u kriminalističkoj drami "Dobri momci", a nekad je mamio uzdahe svojim seksepilom. No onda je krenuo na plastične operacije i vidljive su posljedice na njegovu licu. Iako je negirao da je išao pod nož, stručnjaci su rekli kako je više nego očito da je pretjerao s botoksom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene