Tisuće lajkova

Rakitićeva zanosna supruga pozirala u ultrakratkoj suknji i pokazala noge: "Ti si kraljica ljepote"

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mauri objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira u kratkoj kožnoj suknji.

Lijepa i zanosna supruga jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri, razveselila je svoje obožavatelje na profilu na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u minijaturnoj suknji za volanom automobila.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Odjevena u ultrakratku suknju i majicu kratkih bijelih rukava, Raquel je pokazala još jednom da prati zadnje modne trendove, a s lica joj nije izostao ni širok osmijeh.

Fotografiju je u nekoliko sati lajkalo gotovo 17 tisuća ljudi, a komplimenti se nižu jedan za drugim u brojnim komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

"Volimo te, ljepotice", "Naša kraljica ljepote", "Lijepa kao uvijek", neki su od komentara koje je dobila, dok je jedan od obožavatelja primijetio i sladak detalj u automobilu. Naime, Raquel je na retrovizor stavila minijaturne cipelice pa ga ja zanimalo pripadaju li one njezinoj i Ivanovoj djeci.

"Ovo je prva cipelica moje kćeri Athlee, a bila je i prva cipelica njezine mlađe sestre Adare", otkrila je Raquel znatiželjniku. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +6 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene