Presudile nijanse

Kakva večer! Fabijan kao Freddie prvi je pobjednik nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato TLZP: Marko Braić kao Maja Šuput TLZP: Lana Klingor Mihić kao LunchMoney Lewis TLZP: Marina Orsag kao ABBA +0 TLZP: Neda Parmać kao Tereza Kesovija Galerija

Show "Tvoje lice zvuči poznato" vratio se na velika vrata u programu Nove TV, a prvu pobjedu odnio je Fabijan Pavao Medvešek kao Freddie Mercury.

Vidjeli smo nove transformacije osmero natjecatelja koji će kroz 13 emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato" u novom studiju popularnog formata donijeti pregršt zabave. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio s novim atraktivnostima.

O prvom pobjedniku odlučile su zaista nijanse, vodila se tijesna borba između Fabijana Pavla Medvešeka i Nede Parmać, no pobjeda je otišla u Fabijanove ruke, a on je osvojeni iznos donirao Udruzi za zaštitu životinja "Anima Dvor".

Na kraju ove epizode saznali smo i u koga će se naši natjecatelji transformirati sljedeći tjedan - Mario Valentić bit će Doris Dragović, Lana Klingor Mihić utjelovit će Demi Lovato i Luisa Fonsija, Marinu Orsag gledat ćemo kao Cher, Sinišu Ružića kao Madonnu, Marko Braić pojavit će se u ulozi Shawna Mendesa i Camile Cabello, Lu Jakelić će postati Dr. Alban, Neda Parmać Daddy Jankee, a Fabijan Pavao Medvešek Beyonce.

Fabijan Pavao razvalio kao legendarni Queen

Led je prvim nastupom probio glumac i zvijezda serije "Na granici" Fabijan Pavao Medvešek i to u ulozi pjevača legendarne grupe Queen, Freddieja Mercuryja izvevši pjesmu "Bohemian Rhapsody". 

 

Flexanja, pusice, opasno nabrijavanje – Mia je sve ulovila! I Backstage s Miom



Siniša Ružić kao erotična Cardi B

Glumca Sinišu Ružića gledatelji najbolje poznaju kao policajca Tomu Bobana iz serije "Na granici", a sada smo ga upoznali i kao temperamentu repericu Cardi B, njegova "senzualnost" je dominirala scenom i sve dobro nasmijala.

Marko Braić došao "mami" Maji Šuput

Zadatak glumca Marka Braića nije bio nimalo lak jer je njegov zadatak za prvu transformaciju bila ni više, ni manje nego Maja Šuput, koju gledamo kao voditeljicu showa. Marko je ušao u Majine štikle i energiju te otpjevao "Dođi mami".

Dupla transformacija Lu Jakelić

Pjevačica Lu Jakelić prva je u showu utjelovila dvije osobe u jednoj - Josipu Lisac i Dinu Dvornika s pjesmom "Rušila sam mostove od sna" i na prvi pogled očarala žiri i publiku u studiju, a iz Josipina lika nije izlazila. 

Kompleksna preobrazba

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić prošla je kroz jednu od najzahtjevnijih transformacija u repera Lunchmoneyja Lewisa. Time su se ispunila njezina očekivanja da bude nešto što nije, a bome su se ispunila i ona članova žirija i publike u studiju.

Transformacija u ženu za kojom mnogi žude

Mario Valentić također nije dobio nimalo lak zadatak, jer je morao ući u cipele Nives Celzijus, članice žirija koja je u čudu pratila njegov nastup i izvedbu jednog od njezinih najnovijih hitova.

Dašak ABBE na pozornici

Komičarka Marina Orsag podsjetila nas je na legendarnu ABBU u ulozi plavokose Agnethe i vratila nas u neka prošla, raspjevana vremena trudeći se da ne izvede koji plesni korak viška.

Diva glazbene scene

Pjevačica Neda Parmać savršeno je zaključila večerašnje nastupe i to transformacijom u pjevačku divu Terezu Kesoviju, a razlika se između njih dvije moramo priznati, jedva primijetila.

Kandidati su svojim nastupima morali prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji ih ocjenjuju i rangirati na bodovnoj ljestvici. Podsjetimo, i sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga. Svaki nastup najavljuje novi voditeljski tandem – Frano Ridjan i Maja Šuput.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić +0 Marko Braić Celebrity Zbog dvije Maje Šuput na istom mjestu Grubnić svjedočio katastrofi koju je pjevačica sa svima podijelila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene