Iron Man 3

I Iron Man bi se smotao: 'Najljepša žena' bez donjeg rublja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gwyneth Paltrow privlačila je pažnju brojnih posjetitelja koji su došli na premijeru filma 'Iron Man 3'.

Tijekom četvrtka navečer u Los Angelesu premijerno je prikazan film 'Iron Man 3'.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Obožavatelji filma nisu bili oduševljeni samo zato jer je izašao film o njihovom omiljenom superjunaku nego i prizorom kojim ih je 'počastila' Gwyneth Paltrow, koja je ovog tjedna proglašena najljepšom ženom 2013. godine po izboru časopisa People

>> Iron Man (Foto: Marvel) Tony Stark se vraća. Jači no ikad!

Zanosna plavuša crvenim tepihom prošetala se u neobičnoj kreaciji. Dok su joj prednja i stražnja strana bile prekrivene bijelim satenom, sa strana je nosila prozirni materijal te je pokazala ne samo svoju savršenu figuru već i to da ne nosi donje rublje!

Ponosno je fotografirana iz svih kuteva na crvenom tepihu. Kako je to izgledalo te sama premijera filma 'Iron Man 3', možete vidjeti u galeriji i videu! Odlično rapoložen bio je i glavni glumac Robert Downey Jr. koji je i utjelovio Iron Mana. Na crveni tepih došao je u pratnji supruge, te je nasmiješen pozirao okupljenim fotoreporterima.

Iron Man 3 - spektakl zajamčen!

U filmu 'Iron Man 3' Tony Stark se suočava s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Gwyneth u filmu igra ulogu Pepper Potts.

Iron Man 3 od 25. travnja igra u domaćim kinima, i to punih 8 dana ranije nego u američkim

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene