Bez dlake na jeziku

Procurio posljednji, bizarni intervju preminulog Anthonyja Bourdaina u kojem je Harveyju Weinsteinu poželio smrt

Anthony Bourdain (Foto: Arhiva/AFP) Anthony Bourdain (Foto: Arhiva/AFP) Arhiva/AFP 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Bourdain (Foto: Arhiva/AFP) Anthony Bourdain (Foto: Getty Images) Anthony Bourdain (Getty Images) Anthony Bourdain (Getty Images) Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) +0 Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Galerija

Početkom lipnja svijet je napustio slavni kuhar i putopisac Anthony Bourdain u 62. godini života.

Početkom lipnja svijet je napustio slavni kuhar i putopisac Anthony Bourdain.

Pogledaj i ovo Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Dugo ih nismo vidjeli! Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

Njegova iznenadna smrt šokirala je njegove obožavatelje, kolege i prijatelje, a sada je na površinu isplivao i sadržaj njegovog posljednjeg intervjua kojeg je dao novinarki časopisa "Popula" u kojem se pričalo o onome na što ne biste prvo pomislili.

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Naime, Anthony je u njemu izrazio gađenje prema nekad moćnom filmskom producentu Harveyju Weinsteinu koji je čak 30 godina seksualno zlostavljao brojne poznate i manje poznate holivudske glumice, među kojima je bila i njegova djevojka, 42-godišnja talijanska glumica Asia Argento. "Iako bih ga više od svega voljeo vidjeti pretučenog na smrt u zatvorskoj ćeliji, ni u Arizoni gdje je pobjegao mu nije lako. U tamo nekom usranom mjestu dok jede tu hranu."

Harvey Weinstein (FOTO: Getty) Harvey Weinstein (FOTO: Getty)

"Zamišljam ga kako pere zube u kupaonici, gol, u svom poznatom ogrtaču i odjednom ga pogodi jaki srčani udar koji ga baca u njegovu kadu, gdje umire sam bez ikoga koga bi mogao nazvati", rekao je tada Anthony, a nastavio je s izražavanjem mišljenja i o bračnom paru Clinton, Billu i Hillary.

Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Foto: Afp

"Bill je vrlo šarmantan čovjek koji ljude privlači poput magneta. Takva je i ona. Kada si s njima u sobi, misliš da su zaista topli i srčani ljudi. Ali, način na koji su uništili i besramno diskreditirali te žene da govore istinu jest zastrašujuć."

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Takav stav nimalo ne čudi obzirom na to da je njegova djevojka Asia među prvima progovorila o hororu koji je proživljavala sa holivudskim seksualnim predatorom kojeg su Clintoni branili, posebno Hillary, čiju je stranku svake godine velikodušno financirao još od davne 1999. godine.

"Jako sam ponosan i počašćen što te znam. Upravo si učinila najtežu stvar na svijetu", tada je svojoj partnerici javno poručio Anthony.

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Njegov život iznenada je prekinut u 62. godini u Francuskoj. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene