što se događa?

Najtužnija princeza na svijetu pobjegla je od muža prije nekoliko mjeseci, a sada je sve zabrinula jednom objavom

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene već mjesecima boravi u Južnoafričkoj Republici, a ispod nove objave na Instagramu brojni pratitelji izrazili su zabrinutost za njezino zdravlje.

Princeza Charlene od Monaka u svojoj kneževini nije bila već nekoliko mjeseci, a svojom novom objavom na Instagramu zabrinula je brojne svoje pratitelje. Naime, princeza je objavila ilustraciju kojom je namjeravala svjetsku javnost upozoriti na ubijanje nosoroga zbog njihovih rogova, no odaziv u komentarima se pretvorio u brigu o njoj samoj.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

"Nadam se da se oporavljaš, brzo ozdravi", "Hvala ti što pomažeš svima, no pazi i na sebe", "Jesi li dobro?", "Nadam se da ćeš se uskoro vratiti svojim blizancima", samo su neki od komentara koje je princeza dobila.

Naime, Charlene je nedavno primljena u bolnicu Netcare Alberlito u Južnoafričkoj Republici nakon što se onesvijestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u svibnju ove godine. Informacije o stanju princeze objavila je zaklada koja nosi njezino ime.

"Njezino visočanstvo, princeza Charlene od Monaka, hitno je prevezena u bolnicu u srijedu navečer nakon kolapsa uzrokovanog komplikacijama zbog teške infekcije uha, nosa i grla koju je zadobila u svibnju. Njezin liječnički tim jop je pregledava, ali su potvrdili kako joj je stanje stabilno", stoji u službenom priopćenju zaklade.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Izvor blizak princezi otkrio je kako Charlene u bolnicu zaprimljena pod pseudonimom i kao VIP pacijentica te je odvojena od ostalih pacijenata. Princeza je u Monaku posljednji put viđena u siječnju ove godine, a mnogi smatraju kako iza svega stoje problemi koje ima u braku sa svojim suprugom, princom Albertom.

Brak princa Alberta i princeze Charlene oduvijek je intrigirao javnost. Charlene je inače bivša olimpijska plivačica, a kada se udala za princa, u brak je ušla u suzama nakon što je navodno čak i pobjegla iz Monaka. Uoči vjenčanja saznala je da 63-godišnji Albert ima izvanbračno dijete, i to u trenutku kada je u Parizu isprobavala vjenčanicu u kojoj se prošetala do oltara.

34-godišnja Brazilka koja je Albertu rodila dijete s njihovom kćeri živi u Italiji, no javnosti još uvijek nije poznat njezin identitet. Kada mu je rekla da je trudna, on ju je odbacio, a upravo zbog te afere već se godinama šuška da princ vara svoju suprugu. Brazilka je ostala trudna nakon mjesec dana njihove strastvene veze, no zbog djeteta se sve promijenilo i Albert je tvrdio da nema nikakve veze s njom.

Princu Albertu to je već treća parnica za utvrđivanje očinstva. Iz svojih bivših afera već ima 29-godišnju Jazmin Grace Grimaldi i sina Alexandera Grimaldija Costu, a oboje je priznao tek nakon sudskih bitki i DNK analiza.

Albert i Charlene upoznali su se 2000. godine, a deset godina kasnije objavili su zaruke. Njegove brojne afere okaljale su njihovu ljubav već odavno, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika. Ona nikada o tome nije progovorila u javnosti, a navodno će zbog svog truda dobiti i pozamašnu svotu kada konačno odluči napustiti kneževinu Monako.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene