ujedinjeni u tuzi

Slavna četvorka na okupu: William, Kate, Harry i Meghan ostavili nesuglasice po strani i zajedno iskazali poštovanje kraljici

Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Princ Harry Princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Kate Middleton +16 Kate Middleton Galerija

Prinčevi William i Harry sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle pozdravili su okupljeno mnoštvo ispred dvorca Windsor i zajedno primili izraze sućuti.

Smrt kraljice Eizabete II. potresla je kraljevsku obitelj, ali je i nakon dugo vremena okupila nekoć slavnu četvorko.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Prinčevi William i Harry odlučili su ostaviti nesuglasice po strani i u subotu su sa suprugama Kate Middleton i Meghan Markle pojavili pred dvorcem Windsor gdje ih je dočekalo mnoštvo ljudi.

Okupljeni su po njihovom izlasku iz dvorca minutom šutnje iskazali poštovanje prema kraljici, a zatim su ih pozdravili aplauzom i poklicima oduševljenja.

Kate i Meghan za ovu su prigodu obukle crninu te su s prinčevima prošetali među ljudima, rukovali se s njima i primali izraze sućuti.

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje slavne četvorke nakon dugo vremena. Iako su Harry i Meghan prisustvovali proslavi platinastog jubileja kraljice ovog ljeta u Londonu, tada su se držali po strani i nisu fotografirani s Williamom i Kate. Meghan se nije pridružila Harryju ni kada se išao oprostiti s bakom u Balmoral, a navodno je od njega to zatražio njegov otac, novoproglašeni kralj Charles III.

Harryjev i Meghanin odnos s kraljevskom obitelji na klimavim je nogama otkako su se odlučili odreći dužnosti i odseliti u SAD. Uslijedio je i skandalozni intervju s Oprom Winfrey u kojem su otkrili nepoznate i dosta šokantne detalje o životu u palači, među ostalim i da je jedan član obitelji navodno bio zabrinut zbog boje kože njihova sina Archieja. U međuvremenu su dobili i kći Lilibet koja je nazvana po kraljici, ali prabaka ju je prvi put vidjela tek uoči njezina prvog rođendana. A koliki je razdor između nekoć složnih prinčeva, dokazali su kada su odlučili odvojeno obilježiti 25. godišnjicu smrti svoje majke princeze Diane.

Inače, William i Kate nakon smrti Elizabete II. i proglašenja Charlesa kraljem, dobili su tiltule princa i princeze od Walesa

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene