Važan dan!

Princ Louis slavi 2. rođendan, pogledajte preslatke fotografije koje je snimila sama mama Kate

Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) Princ Louis (Foto: Profimedia) Trenutačno je najmlađi član kraljevske obitelji princ Louis (Foto: AFP) Princ Louis (Foto: Getty) Princ Louis (Foto: Getty) Princ Louis i princeza Charlotte (Foto: AFP) +0 Princ Louis (Foto: AFP) Galerija

Princ Loius rođen je na današnji dan prije dvije godine, kao treće dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Nakon obilježavanja 94. rođendan kraljice Elizabete, britanska kraljevska obitelj ima novi povod za slavlje, a to je drugi rođendan malenog princa Louisa, sin princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Princ Louis (Foto: Profimedia) Kakav slatkiš! Milijun lajkova za prvi rođendan: Kate i William pokazali malog princa Louisa i pokupili simpatije javnosti

I ove je godine njegova majka Kate tom prigodom snimila i objavila nekoliko amaterskih  fotografija koje ga prikazuju nasmiješnog kako se zabavlja bojenjem i izradom svom šarenog otiska dlana u duginim bojama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Louis je u javnosti posljednji put viđen prije mjesec dana kada su njegovi roditelji, Kate i William pljeskom nagradili zdravstvene djelatnike Velike Britanije koji se brinu o zaraženima koronavirusom i bore na prvoj crti protiv bolesti. Cijela obitelj, uključujući i Louisova brata 6-godišnjeg princa Georgea i sestru 5-godišnju princezu Charlotte, boravi na seoskom imanju Anmer Hall u Norfolku, kako bi usred pandemije bili što dalje od Londona.

Iako su od Louisova rođenja prošle već dvije godine, javnost ni dan-danas nije upoznata s podatkom tko su točno bili kumovi na krštenju, a bilo ih je ukupno šest. Kruže glasine da bi to mogli biti Williamov prijatelj iz djetinjstva, koji je ujedno i kum malenog Georgea, Nicholas van Cutsem, britanski poduzetnik Guy Pelly, Williamov najstariji prijatelj Harry Aubrey-Fletcher, prijateljica Laura Meade ili pak Kateina prijateljica Hannah Carter ili sestrična Lucy Midlleton.

Povodom njegova prvog rođendana na službenom profilu na Instagramu objavljene su preslatke Louisove fotografije koje su osvojile čitav svijet, a lajkalo ih je više od milijun pratitelja.

Princ Louis rođen je 2018. godine kao treće dijete princa Williama i Kate Middleton, peti je u redu za britansku krunu, iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene