Više ne predstavljaju kraljicu

Buckinghamska palača lišila ih povlastica: Princ Harry i Meghan Markle ostaju bez titula i novca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i princeza Meghan više se neće koristiti svojim kraljevskim titulama niti će dobivati novac od kraljevske obitelji.

Buckinghamska palača izvijestila je da će Harry i Meghan ostati bez titula i financijskih sredstava koji su vezani uz krunu, prenosi BBC. Harry i Meghan su rekli da će vratiti novac uložen u obnovu njihove kuće u Frogmoreu, koju planiraju zadržati kao svoj dom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Također, bračni par više neće predstavljati kraljicu Elizabetu. Dogovor će na snagu stupiti ovog proljeća.

Kraljica je rekla da je, nakon "mjeseci razgovora i recentnih rasprava", "zadovoljna da su zajedno našli konstruktivan put naprijed za moga unuka i njegovu obitelj". Dodala je da će "Harry, Meghan i Archie uvijek biti voljeni dio" njezine obitelji.

Kraljica je osim toga izjavila da je svjesna izazova s kojima su se suočavali zbog rigoroznih kritika i da podupire njihove želje za neovisnim životom.

"Moja cijela obitelj se nada da će im današnji dogovor omogućiti izgradnju sretnog i mirnog novog života", zaključila je Elizabeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene