Ponavlja se povijest!

Prije 30 godina Diana i Charles svijetu su predstavili malenog Harryja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok je Velika Britanija u euforiji oko drugog djeteta princa Williama i Kate Middleton, prisjećamo se kako je sve izgledalo prije 30 godina, kada je na svijet došao princ Harry, drugi sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane.

Princ Charles i princeza Diana 1982. godine prvi su put postali roditelji. Na svijet je došao princ William, prijestolonasljednik britanske krune. Dvije godine nakon rođenja princa Williama, princ Charles i princeza Diana svijetu su predstavili novorođenog sinčića Harryja, punog imena Henry Charles Albert David.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kate Middleton primljena u bolnicu: 'Porod se odvija normalno'

Malenog Harryja tada je u bolnicu, uz tatu Charlesa, došao posjetiti i stariji brat William, a  očekuje se da kako će i maleni George doći u bolnicu posjetiti novorođenu sestru.

Drugo dijete prijestolonasljednika tradicionalno se smatra 'rezervom' u slučaju da se prvome nešto dogodi ili pak, abdicira. Sudbinu 'rezerve' s Harryjem će tako dijeliti drugo dijete Kate i Williama.

Isto tako, nova kraljevska beba u redu za nasljeđivanje engleske krune zauzet će četvrto mjesto. Prije bebe, nalaze se princ Charles i zatim prinčevi William i George. Time princ Harry pada na peto mjesto.

Inače, puno je sličnosti između dviju miljenica britanske javnosti, princeze Diane i Kate Middleton što se tiče njihovih malenih nasljednika.

Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Princeza Diana rodila je princa Williama 1982. godine, a Harry je na svijet došao dvije godine poslije. Isto tako, Kate Middleton malenog je prijestolonasljednika, princa Georgea rodila 2013. godine, a drugo dijete stiže također dvije godine poslije.

Prilikom izlaska iz bolnice daleke 1982. godine, kada su se Diana i Charles prvi put pred svjetskom javnošću pojavili s tek rođenim Williamom, lijepa princeza nosila je točkastu haljinu, a prije dvije godine, Kate je, istim modnim odabirom, na neki način odala počast svojoj pokojnoj svekrvi.

Kad princeza rađa: 12 tisuća funti za noć u bolnici

Kada je rođen Harry, Diana je iz bolnice izašla u crvenom kostimu. Uzbuđeni Britanci  pitali su se hoće li Kate opet ponoviti povijest te nakon izlaska iz bolnice odjenuti crveni kostim.

 

Ubrzo su i dobili odgovor na svoje pitanje. Kate je izašla odjevena u žutu, a ne crvenu boju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene