Urnebesni su!

Holivudski ljepotan nahvalio prijatelja pa mu rekao da je totalni gad: "Ne postoji nitko bolji od njega"

Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Profimedia) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds i Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Hugh Jackman (Foto: Getty Images) Ryan Gosling (Foto: Getty Images) Ryan Reynolds (Foto: Instagram) +0 Ryan Reynolds (Foto: Instagram) Galerija

Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana veže posebno prijateljstvo.

Miljenici Hollywooda i žena diljem svijeta, 42-godišnji Ryan Reynolds i 50-godišnji Hugh Jackman bliski su prijatelji koji se često javno provociraju i izazivaju jedan drugog na društvenim mrežama te tako zabavljaju sami sebe, ali i svoje obožavatelje.

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i sin Oscar - 2 ima zanimljivu frizuru Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

Osim na društvenim mrežama, zgodni se dvojac voli družiti i u stvarnosti pa su tako nedavno uhvaćeni u ležernom razgovoru u jednom od parkova u New Yorku.

Osim što se na društvenim mrežama uglavnom trolaju, s vremena na vrijeme znaju i pohvaliti jedan drugog pa je Ryan nedavno bio objavio Hughovu fotografiju na kojoj on pozira s australskom medaljom oko vrata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

"Dobiti Medalju Australije ogromna je stvar. I unatoč tome što ja kažem, Hugh Jackman jedan je od najboljih, najljubaznijih, najmarljivijih, pažljivijih i najtalentiranijih ljudi koje imam privilegiju zvati prijateljima. Ne postoji nitko bolji od njega. Niti jedna od tih stvari, nažalost, ne mijenja činjenicu da je totalni gad", našalio se Ryan uz fotografiju.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Kao da 3 dana nisu vidjeli hranu: Glumca uhvatili sa suprugom u nezgodnom trenutku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene