Pravi primjer

U braku su bili samo tri godine, no ona ga danas smatra svojom obitelji. Baš kao i njegovu zaručnicu

Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miranda Kerr i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr (Foto: Getty Images) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: Instagram) Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) +0 Miranda Kerr i Evan Spiegel (Foto: AFP) Galerija

Miranda Kerr progovorila je o odnosu s Orlandom Bloomom i Katy Perry.

Australska manekenka Miranda Kerr i bivša supruga glumca Orlanda Blooma, otkrila je kako su njih dvoje još u uvijek u dobrim, prijateljskim odnosima unatoč tome što su se razveli prije nekoliko godina.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

U intervjuu za magazin Marie Clarie Australia, ova bivša anđelica Victoria's Secreta progovorila je o roditeljskim obavezama nad 8-godišnjim sinom Flynnom kojeg je dobila u braku s Orlandom i koji također aktivno sudjeluje u njegovu odgoju.

"Svi smo jako bliski, a Flynn nam je apsolutni prioritet", izjavila je.

Pritom je objasnila kako je tako od samog početka, odnosno od 2013. godine kada su se ona i glumac razveli, a također je priznala kako ga smatra svojom obitelji baš kao njegovu zaručnicu, pjevačicu Katy Perry.

Tako su ove godine svi zajedno uživali na ljetnim praznicima u Italiji, a pridružio im se i Mirandin suprug Evan Spiegel. Katy se nedavno pojavila i na predstavljanju Mirandine nove kolekcije organske kozmetike "Kora Organics" u Los Angelesu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Miranda i Orlando počeli su vezu 2007. godine, a vjenčali su se u lipnju 2010. godine, mjesec dana nakon što su objavili vijest da su zaručeni. Flynna su dobili 2011. godine, a dvije godine kasnije potvrdili da se razvode.

Ona je novog supruga, inače suosnivača popularne aplikacije Snapchat Evana Spiegela upoznala 2015. godine, a vjenčali su se 2017. godine. Godinu dana kasnije dobili su sina Harta, a trenutno čekaju drugo zajedničko dijete.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) +5 Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Celebrity Preslatkog sinčića lijepe manekenke zasjenio njezin dekolte koji vapi za grudnjakom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene