Ona se ne uzrujava

Preslatkog sinčića lijepe manekenke zasjenio njezin dekolte koji vapi za grudnjakom

Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Instagram) Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Chrissy Teigen i John Legend (Foto: Instagram) Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Galerija

Chrissy Teigen zaposlena je mama, no njezine mališane zasjenila je njezina odjevna kombinacija.

33-godišnja manekenka nedavno se uvukla u nemilosrdni Twitter rat s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Pogledaj i ovo Chrissy Teigen (Foto: Profimedia) Ne mari za bliceve Novi dan, novi premali kupaći: Slavna manekenka ponovno jedva obuzdala grudi na odmoru u Italiji

Chrissy Teigen, poznata i kao supruga glazbenika Johna Legenda, posljednjih dana opako ratuje s Donaldom Trumpom na društvenim mrežama. Sve je počelo kad je on izabran za predsjednika i kad mu je manekenka svjetski spustila pred milijunima sljedbenika na spomenutoj društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Naime, Donald koji je također vrlo aktivan na mrežama, tada je objavio tweet u kojem obećava da će "iskorijeniti zlo iz Amerike", na što mu je urnebesno smiješna manekenka odgovorila "u redu, u koje vrijeme da ti pozovemo taksi?" A sad je Donald prvi napao bračni par Legend, nazvavši Johna dosadnim, a nju "suprugom s prljavim ustima". Pitate se zašto?

Trump smatra kako je bračni par preuzeo njegovu zaslugu za reformu zatvorskog sustava u Americi koja je u tijeku. Trump nije trebao čekati predugo na odgovor lijepe manekenke koja je poznata po tome da baš i nema dlake na jeziku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

"Luna, sjećaš se one noći prije nego si krenula u vrtić? Kad ti je mama izrađivala natpis i kad je pi***ca i đu**e od predsjednika imao svoj deveti živčani slom tog dana?", napisala je uz fotografiju na kojoj kredom ispisuje natpis na ploči.

Unatoč javnom ratu s predsjednikom, Chrissy ne zaboravlja na brojne poslovne obaveze, a na posljednju je povela i svoju djecu. No neodoljive mališane zasjenila je njezina odjevna kombinacija - traper kombinezon koji je bio raskopčan gotovo do pupka i koji je jasno otkrio kako manekenka ispod njega ne nosi grudnjak.

Chrissy je poznata i po tome što nema problema s golotinjom, no njezine grudi pokrenule su popriličnu raspravu na internetu.

U našoj galeriji odmah ćete shvatiti zašto, no manekenku nisu uzrujali takvi komentari.  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene