Tužna vijest

Reper izgubio život u bizarnoj nesreći: Pao s krila zrakoplova tijekom snimanja spota!

Jon James McMurray (Foto: Instagram) Jon James McMurray (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jon James McMurray (Foto: Instagram) Jon James McMurray (Foto: Instagram) Jon James McMurray (Foto: Instagram) Jon James McMurray (Foto: Instagram) +0 Jon James McMurray (Foto: Instagram) Galerija

Jon James McMurray izgubio je život na tragičan način,

Kanadski reper Jon James McMurray tragično je izgubio život u bizarnoj nesreći sa zrakoplovom, dok je izvodio akrobaciju tijekom snimanja novog spota.

Pogledaj i ovo Jared Leto (Foto: Instagram) Ovo je bilo blizu Miljenik žena doživio nesreću, šokantni trenutak snimio mobitelom: "Ovo je dan kada sam umalo umro"

34- godišnji Jon ovaj je projekt pripremao mjesecima i pripremao se za zlokobnu akrobaciju kako bi je što bolje i uspješnije izveo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon James (@jonjames) on

Nažalost to mu nije pošlo za rukom, jer dok je repao stojeći na krilu zrakoplova marke Cesna u letu, u jednom je trenutku otišao predaleko, na sam rub krila, zbog čega se avion početi naginjati, a Jon je pao, piše Huffington post.

Zrakoplov se u nesretnom trenutku nalazio preblizu tla pa reper nije uspio otvoriti sigurnosni padobran.

"Jon se držao za krilo sve dok nije bilo prekasno, u jednom trenutku se pustio i nije imao vremena otvoriti padobran. Pao je i preminuo na licu mjest", stoji u službenom priopćenju njegova tima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon James (@jonjames) on

Jon James McCurray rođen je u Calgaryju, a odrastao je skijajući na obroncima Rocky Mountainsa te je postao profesionalni skijaš. Nakon ozlijede leđa počeo se baviti glazbom.

"Njegova strast za stvaranje glazbenih videa i izvođenja akrobacija bila je ogromna, usmjerio je glazbu u novi smjer što nikom prije njega nije uspjelo", izjavio je njegov tim dodajući kako je uvijek bio nasmiješen i želio bi da njegova glazba nastavi inspirirati u glazbi i životu.

Šokirani roditelji, braća i supruga ga oplakaju i mole sve da nastave slaviti njegov pjevačev život. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon James (@jonjames) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene