Pretužno...

Shrvana Sharon Stone objavila vijest o smrti najmlađeg člana obitelji, oprostila se od njega snimkom koja slama srca

Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: Instagram) +0 Sharon Stone (Foto: Instagram) Galerija

Sharon Stone je na Instagramu podijelila da je preminuo njezin jednogodišnji nećak River nakon što su mu otkazali svi organi.

Glumica Sharon Stone na Instagramu je podijelila tužnu vijest.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Njezin nećak River William Stone preminuo je malo prije svojeg prvog rođendana, nakon što su mu prije nekoliko dana otkazali organi.

"River William Stone, 8. rujna 2020. - 30. kolovoza 2021." napisala je u opisu videa malenog dječaka kojim se oprostila od njega i kojim je svojim pratiteljima izmamila suze na oči.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

"Ovo slama srca", "Jako mi je žao Sharon, plačem", "Bio je predivan dječak. Šaljem ljubav tebi i obitelji", neki su od brojni komentara podrške i sućuti koje je dobila ispod objave.

Još nije poznato što se točno dogodilo dječaku, jer glumica nije podijelila nikakve druge informacije o njegovoj smrti, no prije nekoliko dana je na svojem Instagramu otkrila da se nalazi u teškom stanju.

"Moj nećak i kumče River Stone pronađen je u svojoj kolijevci nakon što su mu potpuno otkazali organi. Molim vas molite se za njega. Potrebno nam je čudo", poručila je tada na svojem Instagram uz njegovu fotografiju iz bolnice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

River je bio najmlađi sin Sharonina brata Patricka i njegove supruge Taishe koji zajedno imaju još dvoje djece.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: Profimedia) Cheryl Cole (Foto: AFP) +5 Cheryl Cole (Foto: AFP) Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene